Вхід | Реєстрація

Чергова ДТП на Н-31 під Кобеляками

Чергова ДТП на Н-31 під Кобеляками

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 січня близько 11:30. На під’їзді до Кобеляк, у районі електропідстанції «Полтаваобленерго»,  не розминулися ВАЗ-2199 та мікроавтобус Форд Транзит.

Зіткнення майже лобове. Водій ВАЗу рухався з боку Бутенок. Назустріч із Кобеляк їхав мікроавтобус турецької фірми «Онур», котра власне й будує цю злощасну дорогу. У автобусі везли обід працівникам.

На цій ділянці дороги, яка має довжину близько п’ятисот метрів, рух дозволений лише з Кобеляк, з боку Бутенок стоять заборонні знаки.

Ймовірно, водій ВАЗу або не помітив, або проігнорував вимоги дорожніх знаків. Можливо, чоловік намагався «проскочити» небезпечну ділянку, але не розрахував швидкість свого автомобіля та мікроавтобуса, що їхав назустріч.

Транспортні засоби зіткнулися. ВАЗ серйозно пошкоджений, водія госпіталізували до райлікарні. Судячи з ушкоджень його автомобіля, чоловік міг отримати дуже серйозні травми. Мікроавтобус зазнав незначних пошкоджень, а водій, який був за кермом, майже не постраждав, адже спрацювала подушка безпеки.

На місці пригоди працюють поліцейські. Буде відкрите кримінальне провадження.

Дорога Н-31 не випадково названа «злощасною». Мало того, що вона почала руйнуватися після місяця експлуатації, а тут ще й відсутність розмітки, величезна кількість «недоробок» роблять її аварійно небезпечною. Окрім того, водії розповідають, що  під час ожеледиці бетонне покриття перетворюється на ковзанку. І сиплять на нього не спеціальну суміш, а звичайний гранвідсів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2021, 13:05 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації