Вхід | Реєстрація

Під Кобеляками зіткнулися дві вантажівки – обидва водії загинули

Під Кобеляками зіткнулися дві вантажівки – обидва водії загинули

Близько 18:00 до поліції Полтавщини надійшла інформація, що під Кобеляками, на об'їздній автодорозі Кобеляки-Решетилівка-Дніпро, сталась ДТП за участю вантажних автомобілів "МАН" та "РЕНО".

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, попередньо встановила, що внаслідок зіткнення обоє водіїв, 1965 та 1970 років народження, загинули. Причини та обставини трагедії встановлюються.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2021, 20:21 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Filon / 9 лютого 2021, 20:33
Ой чує моє серце, буде то дорога смерті. Тільки відкрили - аварія за аварією. Бо зроблено через ж..пу. Символ Президента Зеленського. Ікий президент - така й дорога.
2. Чудо Юдо / 9 лютого 2021, 21:56
Юморист спішив випендринутися, сказав "у цьому році запустимо" і як в СРСР - партія дала задачу виконати 5-річку за 3 роки! І відкрили яке було на момент кінця обіцяного Зєлєю терміну.
А люди?.. Та насрать їм на людей, їх що, мало у нас?

Змінено 09.02.2021, 21:56
3. Fed654Frumos / 10 лютого 2021, 07:43
Взагалі цей насип під новозбудованою дорогою здавна рахували проклятим.Принаймні така байка існувала.
4. EuqeneMukhin / 10 лютого 2021, 09:54
Дорогу вже закрили.Це результат эвропейского будівництва та розкрадання, роздавання деяким так званим пройдисвітам грошей за глину.
5. Fuks / 10 лютого 2021, 11:41
А цікаво доблесні правоохоронці справу відкрили про неякісне будівництво,недоробки на дорозі,врешті про неякісне утримання і догляд в непогоду чи ні? Загинули люди,покалічені люди,понівичена техніка і все тихо? Премії,відкати отримали і все ок.А народ хай гине.Обмеження 50км поставили ж.Хоча авто заносить і на 30км швидкості,і сліпиться теж хоч і стоїть..Країна,яка не має перспектив.Корупція на корупції.А ми мовчим...
6. Ltava / 10 лютого 2021, 17:16
Шкода людей(((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації