Вхід | Реєстрація

«Оріль»: за два кроки до плей–оф

«Оріль»: за два кроки до плей–оф

Наші земляки досягли чергового успіху в турнірі на Кубок Білого. Хоча, попри переконливий рахунок на їх користь, перемога над суперниками була непростою.

У черговому турі суперником «Орілі» була футбольна команда, що представляє місто Новомосковськ. Гра проходила в Дніпрі на стадіоні «Монтажник». Попри той факт, що царичани мали статус потенційних гостей, вони з перших хвилин показали, хто в домі, точніше, на футбольному полі, є справжнім господарем. Із перших хвилин матчу наші земляки міцно заволоділи територіальною та ігровою перевагою. І досить швидко забили у ворота суперників два голи. Відзначились Євген Петренко та Роман Дяченко.

Але наприкінці першого тайму «орільці» дозволили суперникам відквитати один гол. На перерву гравці пішли за мінімальної переваги царичанської команди.

А ось на початку другого тайму малюнок гри кардинально змінився. Футболісти Новомосковська, що називається, «завелися». Тепер уже вони майже безперервно атакували, а царичани усі сили кинули на захист своїх воріт. У деякі моменти починало складатися враження, що новомосковці таки дотиснуть наших хлопців і зрівняють рахунок.

Але царичани вистояли, а запалу суперників надовго не вистачило. Ініціативою знову заволоділи футболісти «Орілі». І настав час Пименова. Кращий бомбардир нашої команди знову «відвантажив» у чужі ворота кілька своїх «чергових» голів. У кінці кінців, рахунок став 5:1 на користь Царичанки.

Рахунок досить переконливий. Але потрібно відзначити, що така перемога далася царичанам зовсім не «малою кров’ю».

Та результат — на табло. А з цим — і друге місце в групі за два тури до проміжного фінішу. Нагадаємо, що в раунд плей-оф виходять по три колективи.

У наступному турі царичани гратимуть проти команди Ю-16 із Дніпра. Якщо переможуть, то гарантують собі подальшу участь у турнірі. А в крайньому матчі суперниками наших земляків будуть футболісти «Агро-КМР». Вони зараз на третьому місці.

Так що тримаймо за наших кулаки  і побажаємо їм перемог у обох заключних іграх. А там — плей-оф. І все залежатиме від жеребу, що може вивести на сильніших чи слабших суперників. Хоча, по великому рахунку, грати можна з усіма. І перемагати теж.

Футболісти «Орілі» дякують царичанській та могилівській громадам та їх керівникам Геннадію Сумському і Валерію Дружку за постійну матеріальну і організаційну підтримку.


Автор: Євген Ванда


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2021, 12:26 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації