Вхід | Реєстрація

Рукоборці завоювали в області майже 30 медалей

Рукоборці завоювали в області майже 30 медалей

Кобеляцька команда гідно виступила на обласних змаганнях із армреслінгу.

У останній день січня в Кобеляках відбувся районний чемпіонат із боротьби на руках. А вже за тиждень переможці й призери взяли участь у змаганнях обласного рівня.

Голова обласної федерації армреслінгу і тренер кобелячан Артем Письмак розповів, що 6 лютого в Полтаві боролися спортсмени з усієї області. Наймасовіше були представлені Кременчук, Полтава, Кобеляки і Козельщина. Обласний турнір серед дорослих був відбірковим до Чемпіонату України, що відбудеться 10-15 березня в Кременці Тернопільської області.

Усього кобеляцьку школу армреслінгу представляли 18 спортсменів. Частина з них за віком виступають серед молоді. Та юний вік не завадив їм випробувати свої сили проти старших і більш досвідчених спортсменів. Як результат — 29 нагород.

Зокрема, Леся Варич (50 кілограмів), Вадим Деменко (55 кг), Сергій Варич (60 кг) і Ліна Деменко (60+) стали абсолютними переможцями обласних змагань.

Інші рукоборці вибороли: Володимир Литвин (70 кг) став першим на ліву руку і другим — на праву; Катерина Скорик (60 кг) — 1, 3; Вероніка Гречана (60 кг) — 3, 1; Марина Шуліка (60+) — 2, 2; Софія Китаста (55 кг) — 2, 2; Вадим Литвин (75 кг) — 2, 2; Василь Ткаченко (100 кг) — 2, 2; Анна Кулигіна (50 кг) — 3, 3; Руслана Кулик (60+) — 3, 3; Артем Письмак (90 кг) — 3,3; Ян Мірошниченко (65 кг) — 3.

Упевнено боролися в категорії 60+ Юлія Калашнікова, Дарина Червона і Анна Фещенко.

Молодіжний чемпіонат відбудеться 20 лютого в Полтаві. Кобеляцька команда в складі 40 спортсменів готується взяти участь у цих обласних змаганнях.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2021, 15:53 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації