Вхід | Реєстрація

Чергові успіхи вихованців Будинку дитячої творчості

Чергові успіхи вихованців Будинку дитячої творчості

2021-ий рік не встиг розпочатися, а учні Кобеляцького БДЮТ уже встигли відзначитися в обласних та всеукраїнських конкурсах.

 

Фотовиставка до Дня Соборності України

Кобеляцькі «бдютівці» взяли участь у всеукраїнському конкурсі фоторобіт, присвяченому Дню Соборності України «Україна — це ми!».

За інформацією Полтавського обласного центру національно-патріотичного виховання, на обласний етап фотовиставки надійшло 156 робіт від педагогічних та учнівських освітянських колективів. Журі фотовиставки із представлених матеріалів визначили 7 кращих роботів, які направлені на всеукраїнський етап конкурсу.

Серед них фотороботи Іллі Білаша, вихованця гуртка «Медіа-культура», та Максима Білаша, гурток «Журналістика» Кобеляцького БДЮТ (керівник Олена Білаш).

Автори кращих світлин будуть нагороджені грамотами та дипломами.

 

«За нашу свободу»

4 лютого надійшли результати Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «За нашу свободу!». Вихованців Кобеляцького БДЮТ відзначили відразу в трьох номінаціях.

Артем Кравченко (керівник Галина Сабадирь) став другим у номінації «Малюнок», Ілля Білаш (керівник Олена Білаш) та Аня Колісник (керівник Віта Кузема) посіли третє місце в номінації «Поезія».

 

Ліза Карпенко опановує професію журналіста

Про досягнення цієї здібної дівчини неодноразово розповідалося на сторінках тижневика. Новий рік розпочався в Лізи із чергової перемоги у Всеукраїнському конкурсі «Я — журналіст!». Цього разу дівчина отримала диплом ІІ ступеня за відеороботу «Вова Покотило — людина «без» обмежених можливостей».

У своєму відеосюжеті Ліза розповіла про мешканця Придніпрянського, на якого був здійснений напад. Не дивлячись на проблеми з опорно-руховим апаратом, хлопець веде повноцінне життя, активно займається спортом, допомагає з тренуваннями своїм односельцям.

Ліза висловлює подяку за конкурс Віталію Голубєву та Національній спілці журналістів України (НСЖУ). Окрема вдячність позитивному та мегакрутому хлопцю Вові Покотилу, за те, що поділився своєю життєвою історією. Допомогу в підготовці відеороботи Лізі надала її наставниця Олена Білаш.

До речі, керівнику гуртків Олені Білаш теж є, чим похвалитися. Адже днями вона отримала диплом магістра з відзнакою за спеціальністю «Журналістика» Полтавського національного педуніверситету.

Колектив Кобеляцького будинку дитячої і юнацької творчості не зупиняється на досягнутому, тож попереду — участь у нових конкурсах.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації