Вхід | Реєстрація

Деякі думки із засідання «круглого столу» Миргорода

Руденко Г.Б. запропонував об’єднатися і спільними зусиллями вийти на великий тендер; запросити компанії, які спеціалізуються на комплексному обслуговуванні; створити інформаційно-довідкову базу в місті; розширити і вдосконалити розважальну сферу послуг. З рекламними компаніями налагодити тісну співпрацю (безкоштовне проживання, харчування, сауна і таке інше).
Підтримав пропозицію вдосконалити професійні якості гідів і ввести послугу англомовних гідів.
Запропонував попрацювати впродовж 2-3 тижнів над створенням бази анкет інформаційно-довідкової служби (із введенням електронних адрес і мобільних номерів), систематизувати і розповсюдити їх у кожній задіяній сфері послуг.
Калайтан О.Г. запропонував широко розповсюджувати туристичні карти із зазначенням видатних місць, інформаційні листівки і буклети про місто, наголосивши на необхідності їх якості; вдосконалити екскурсійні послуги.
Запропонував майбутній інформаційно-довідковій базі заключати договори з фірмами, які надають різноманітні послуги.
Бойко Т.Г. погодилася з тим, що на сьогоднішній день «зелений туризм» майже не розвинений, запропонувала збирати існуючих і майбутніх представників садиб і проводити семінари-навчання із залученням представників пожежного нагляду і санстанції. Висловила думку, що музейні науковці і екскурсоводи повинні проводити екскурсії лише в межах музеїв; для проведення екскурсій за межами установи запропонувала екскурсоводам пройти навчання у Спілці екскурсоводів (м. Полтава). Також запропонувала створити Спілку для того, щоб працювати разом і мати змогу звертатися до вищих інстанцій.
Розсоха Л.О. зауважила, що зараз відсутня система розповсюдження видань місцевих краєзнавців про наше місто.
Запропонувала створити об’єднуючий координаційний центр.
Гула Є. нагадала про те,що в місті відсутні спортивно-розважальні комплекси і басейни.
Ніколаєнко В.Л. підняв питання гірськолижного спорту і зазначив, що даний вид спорту користується популярністю. Запропонував у селі Шахворостівка облаштувати підйомник і встановити скалодром.
Соломаха С.П. запропонував створити координаційну раду з питань туризму та в перспективістворити інформаційно-туристичний центр.
Запрошуємо читачів приєднатися до дискусії та висловити свої думки та пропозиції з питань розвитку туристичної галузі на Миргородщині.

Автор: www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Миргород | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації