Вхід | Реєстрація

Українських споживачів електроенергії не будуть відключати від послуг - Володимир Кудрицький

Українських споживачів електроенергії не будуть відключати від послуг - Володимир Кудрицький

Українських споживачів електроенергії не будуть відключати від послуг. Про це заявив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Платіжка».

«Ми слідкуємо за тим, щоб електроенергії було достатньо для покриття споживання. Хочу відразу сказати, що ми не плануємо ні на цьому тижні, ні в майбутньому ніяких обмежень чи відключень споживачів. Ми маємо план, як збалансувати систему, у тому числі на цьому тижні під час дуже різкого похолодання. Частиною цього плану було включення в мережу другого енергоблоку Хмельницької АЕС, яке відбулося о 9:30. Потужність цього енергоблоку допоможе нам пройти цей складний період. Крім того, ми також тримаємо в роботі додаткові енергоблоки ПАТ «Центренерго», які працюють на природному газі», – заявив Володимир Кудрицький.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2021, 16:20 | Полтавщина | Суспільство
1. Fed654Frumos / 15 лютого 2021, 19:40
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Це-перемога!!!В 21-му сторіччі видавати за досягнення,що в оселях буде світло-це жопа,шановні!
2. Дід Панько / 16 лютого 2021, 00:07
Всі дружно рубаємо дроти! Хай сами їдять свою енергію! Не буде споживачів будуть сами в себе купувать! Немає енергії - не купляють енергоспоживачів, не платять за інтернет, не користуються телефонами.... Ото заживуть владельцы заводов, кораблей, параходов!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації