Вхід | Реєстрація

Кубок Рябухи поїхав у Решетилівку

Кубок Рябухи поїхав у Решетилівку
«Райспоживспілка-2021»: крайні зліва та справа — Олександр та Андрій

Минулими вихідними в Нових Санжарах відбувся традиційний розіграш Кубка з волейболу, присвяченого пам’яті ветерана спорту Олександра Рябухи.

Олександр Григорович був новатором новосанжарського волейболу, організував команду «Райспоживспілка», яка протягом двох десятиліть очолювала районні й обласні змагання. Він привив любов до спорту своїм синам Олександру та Андрію, які також захищали честь Нових Санжар у обласних турнірах, постійно організовував районні змагання, залучаючи велику кількість команд та учасників. Олександр Рябуха був успішним не лише в спорті. Керівник заготівельної контори з повагою ставився до колег, був знаною людиною в усьому районі. Людина жива — доки її пам’ятають, тож сини, Олександр і Андрій, продовжують добру справу батька — грати у волейбол і перемагати.

На участь у розіграші кубка, що має статус обласного, подали заявки більше 10 команд, частина з обласного центру та полтавських вишів. Та кількість учасників була зведена до мінімальної позначки, згідно карантинних норм проведення змагань у цей період.

«Райспоживспілка» Олександра Рябухи 80-х років:
чемпіони районних змагань

У фіналі «Райспоживспілка», яка складалася з ветеранів волейболу, перемагаючи гостей із Решетилівки, усе ж мінімально поступилася.

Від організаторів змагань, братів Олександра та Андрія, дякуємо Новосанжарській селищній раді за сприяння у проведенні змагань.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2021, 17:46 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації