Вхід | Реєстрація

«Водоканал Плюс» замовляє ремонт міських вулиць

«Водоканал Плюс» замовляє ремонт міських вулиць

І традиційно, роботи виконуватиме підприємець Лев Маргарян.

Йдеться про незначну суму, лише 23 818 гривень. За ці кошти мають відремонтувати 44,94 квадратного метра. Дорожнє покриття обновлять у Кобеляках, на вулиці Небесної Сотні.

Відповідна інформація значиться в договорі, підписаному 9 лютого 2021 року керівником Кобеляцького комунального підприємства «Водоканал Плюс» Володимиром Юрком і ФОП Левом Маргаряном. У документі вказано, що квадратний метр дороги коштуватиме 530 гривень.

У пункті 5 «Порядок надання послуг та гарантійний термін» значиться, що «послуги проводяться протягом 2020 року». Можливо, у договорі не виправили рік, а може, «Водоканал» розраховується за роботи, виконані в попередні роки.

 

Урни, стовпи і забор

8 лютого ККП «Водоканал Плюс» оприлюднив тендерну пропозицію на придбання дорожнього обладнання вартістю 39 140 гривень. У графі «Інформація про предмет закупівлі» йдеться про 103 штуки бетонних урн.
У іншому тендері, теж від 8 лютого, «Водоканал» замовив 211 штук бетонних стопчиків за ціною 46 947 гривень.

Переможцем обох тендерів став новосанжарський підприємець Дмитро Шовкопляс.

У самому документі, прикріпленому до тендерів, за підписом Володимира Юрка і Дмитра Шовкопляса, вказані не лише урни й бетонні стовпи, а й плити забора. При цьому кількість останніх бетонних виробів не зазначається. У договорі купівлі-продажу прописана загальна сума 135 927 гривень.

Раніше, 2 лютого, керівник ККП «Водоканал Плюс» підписав договір із підприємцем, зареєстрованим у Дніпропетровській області, Миколою Шарніним на купівлю тротуарної плитки 190 квадратних метрів і бордюр 320 штук вартістю 49 850 гривень.

Та на платформі онлайн-закупівель «Прозорро» значиться два тендери: «Тротуарна плитка» — 37 050 гривень і «Поребрик 0,5 сірий» —12 800.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2021, 10:00 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації