Вхід | Реєстрація

«Оріль» програє молоді «Дніпра»

«Оріль» програє молоді «Дніпра»

Не дивлячись на поразку, царичанські футболісти забезпечили собі право грати в раунді плей-оф Кубка Максима Білого.

Через складні для проведення спортивних змагань погодні умови, нагадаємо, що вдень 14 лютого температура повітря ставила 6-7 градусів морозу, більшість матчів турніру на Кубок Білого були перенесені.

Виключенням став лише поєдинок між царичанською «Оріллю» та командою Ю-17 із Дніпра. Матч відбувся в закритому приміщення на арені зі штучним покриттям. І завершився результатом досить несподіваним, як для вболівальників царичанської команди, так і для самих футболістів. «Оріль» програла — 0:3.

Напевне, можна знайти одразу кілька факторів, які пояснюють таку поразку «Орілі», котра до звітного матчу поступалася лише беззаперечним лідерам турніру.  Зрозуміло, що більшість царичанських футболістів ніколи не грали на полі зі штучним покриттям, яке має свою специфіку. Відомо, що в дніпровській команді Ю-17 на матч вийшли не лише сімнадцятирічні юнаки, а й старші. А в царичан були відсутні провідні гравці.

Та, напевне, вирішальну роль відіграв той факт, що «Оріль» уже забезпечила собі, як мінімум, третє місце в групі і подальшу стадію турніру, так званий раунд плей-оф.

Уже після гри футболісти говорили між собою:

— Краще так програти зараз, а не в плей-оф.

А ще краще — зробити правильні висновки із програної гри. Адже наступний поєдинок «Оріль» проводить    із досить принциповим суперником, командою «Агро-КМР».


Автор: Євген Ванда


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2021, 20:30 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації