Вхід | Реєстрація

У Кременчуці можуть закрити колонію, де сидів Янукович

У Кременчуці можуть закрити колонію, де сидів Янукович

Керівництво колонії, яка перевиховує неповнолітніх підлітків, просить облраду виділити кошти для закупівлі меблів та обладнання, інакше колонію закриють.

Начальник державної установи «Кременчуцької виховної колонії» Олександр Сайко офіційно звернувся до голови Полтавської облради Олександра Біленького з проханням фінансово підтримати цей заклад пенітенціарної системи.

За словами Сайка, колонія перевиховує неповнолітніх підлітків, які скоїли кримінальне правопорушення. Більшість із них — позбавлені батьківської турботи та сироти. Персонал забезпечує підліткам отримання повної загальної середньої освіти та виробничої спеціальності. Однак протягом останніх років державне фінансування цієї установи було недостатнім.

У довершення проблем колонії Мін’юст озвучив плани щодо її закриття, після чого близько 200 працівників залишаться без роботи.

Олександр Сайко просить депутатів виділити кошти з обласного бюджету, щоб відремонтувати житлові та навчальні приміщення колонії згідно з європейськими стандартами, а також придбати меблі й технічну апаратуру.

Кременчуцька виховна колонія стала «підлітковою» у 1952 році. Саме в цій колонії відбував покарання малолітній Віктор Янукович, 4‑й президент України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2021, 18:30 | Кременчук | Цікаве
1. Fed654Frumos / 23 лютого 2021, 19:16
Як можна закривати заклад,’’випускники’’ якого стають президентами.
2. Ltava / 24 лютого 2021, 14:49
Не вміємо цінувати історію та створювати екскурсійні місця((( Музей!!!))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації