Вхід | Реєстрація

Кубок Козловського поїхав у Вітрову Балку

Кубок Козловського поїхав у Вітрову Балку

Команда «Молодь» перемогла в турнірі, що проходив 26-й рік поспіль.

У суботу в спортивному залі Бутенківської школи пройшли традиційні волейбольні змагання. Щорічний турнір присвячувався пам’яті уродженця Бутенок Володимира Козловського. У свій час Володимир Семенович досяг успіхів у різних видах спорту. Він успішно виступав у велогонках, боксі, футболі й волейболі. Козловський неодноразово представляв Полтавщину на всеукраїнських змаганнях.

Турнір пам’яті видатного спортсмена започаткований у 1995 році. Ініціатором його проведення був ветеран спорту Юрій Щербаков. За чверть століття у змаганнях брали участь команди з усього Кобеляцького району.

У цьогорічному турнірі за перехідний кубок боролися п’ять колективів Білицької громади: із Котовського, Біликів, Дрижиної Греблі та Бутенок. Ігри оцінювали Микола Мигуля та Микола Нестеренко.

Спортсменів привітав засновник турніру Юрій Щербаков, який розповів присутнім про досягнення Володимира Козловського.

За результатами поєдинків, у фінал вийшла котовська «Молодь» і «Білики». Гра видалася дуже видовищною. Перший період був за «Молоддю». У другому виграли біличани. Вирішальний період завершився з рахунком 15:10 на користь котовських волейболістів.

Отож, саме котовська «Молодь» перемогла в турнірі. Третє місце посіла дрижиногреблянська команда, четвертими стали бутенківські «Ветерани», а п’ятими — учні школи. До речі, не дивлячись на те, що школярі не потрапили до трійки лідерів, вони гідно змагалися в кожній грі. Та перемогти більш досвідчених спортсменів їм не вдалося.

Переможцям і призерам вручили грамоти й грошові винагороди. «Молодь» отримала 500 гривень, біличани — 300, а дрижани — 200. Також котовці отримали перехідний кубок.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2021, 13:58 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації