Вхід | Реєстрація

Микола Повякало перемагає в «пам’ятному» турнірі

Микола Повякало перемагає в «пам’ятному» турнірі

Кандидат у майстри спорту став кращим серед десяти учасників змагань.

Минулого тижня в Новосанжарському шаховому клубі відбувся традиційний турнір пам’яті військового офіцера Петра Єрмакова. Петро Васильович входив до числа кращих шахістів Новосанжарщини. До останніх днів він відвідував шаховий клуб, отримував задоволення від гри. Син колишнього військового Олег також добре грає в шахи, а донька Тетяна завжди допомагає в організації турніру.

Змагання проходили під керівництвом працівників спорторганізації «Колос» у відповідності до календарного плану на 2021 рік. Згідно з карантинними вимогами, турнір відбувся з обмеженою кількістю учасників, тому в ньому взяли участь 10 кращих шахістів Новосанжарської громади.

На урочистому відкритті представник спорторганізації Віталій Баранович відзначив подякою і подарунком від селищної ради ветерана з шахів Миколу Повякала. Також шахісту вручили спортивний літопис «Книгу пам’яті Новосанжарщини».

Учасники пам’ятного турніру зіграли в швидкі шахи, 7 турів по 10 хвилин. Переможцем змагань став кандидат у майстри спорту Микола Повякало, друге місце посів Сергій Палько, третю сходинку зайняла Анюта Гречишина (9 клас).

Як розповів представник «Колоса» Віталій Баранович, Анюта єдина змогла відібрати очки в чемпіона — Миколи Повякала, перегравши його.

— Та спортсменка зіграла внічию зі мною та Віталієм Постольніком. Хоча в обох випадках Анюта була близькою до перемог над нами. При цьому отримала непросту перемогу над Сергієм Постольніком та Олександром Коваленком. І дуже добре будувала атакувальні позиції, — сказав Баранович.

Серед вихованців шахового гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості кращим був Микола Зімовець і Сергій Антоненко.

Переможців та призерів нагородили грамотами спорторганізації «Колос». Далі за графіком відбудеться відкритий чемпіонат громади із шашок.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2021, 18:03 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації