Вхід | Реєстрація

Юні царичанські футзалісти їздили в Горішні Плавні

Юні царичанські футзалісти їздили в Горішні Плавні

Із 16 по18 лютого 2021 року в місті Горішні Плавні Полтавської області проходив міжобласний турнір з футзалу серед юнаків 2011 року народження. Дванадцять команд юних футболістів із Харкова, Полтави, Кременчука, Кобеляк та Царичанки виборювали призові місця.

Вихованці ДЮСШ Царичанської ОТГ провели на турнірі шість зустрічей: перемогою закінчилися зустрічі з командами «Гірняк-2» (Горішні Плавні) — 8:1, «Золоті орли» (Полтава) — 3:1, «Школа футболу» (Харків) — 3:1; нічиєю 3:3 — з командою «Єдність» (Горішні Плавні) та поразкою з рахунком 0:4 — від команди «Кремінь» (Кременчук). У матчі за п’яте місце наші хлопці здолали команду «Гірняк-1» (Горішні Плавні) з рахунком 2:1.

Підсумкове п’яте місце є доволі непоганим результатом для нашої команди на такому престижному турнірі. Та все ж головним здобутком став набраний досвід у боротьбі з досвідченими гравцями.

Кращим бомбардиром нашої команди став Михайло Ксеніта, на рахунку якого десять забитих м’ячів у ворота суперника.

Склад команди Царичанської ДЮСШ — учасниці змагань: Максим Безрукавий, Назар Євсєєв, Нікіта Казін, Данило Калистий, Дмитро Котенко, Михайло Ксеніта, Ярослав Моргун, Владислав Рябека, Максим Суботній, Євген Тищенко, Михайло  Цівенков‑Орел.

Участь нашої команди в такому представницькому турнірі стала можливою завдяки фінансовій підтримці депутата обласної ради Гошгара Мухтарова. Тренер команди, батьки та вихованці Царичанської ДЮСШ висловлюють подяку депутату за небайдуже ставлення до розвитку дитячого футболу на Приоріллі.


Автор: Микола Романов


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2021, 16:45 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації