Вхід | Реєстрація

У Могилеві відбувся представницький шаховий турнір

У Могилеві відбувся представницький шаховий турнір

У змаганнях інтелектуалів взяли участь шахісти із п’яти громад.

21 лютого в селі Могилів відбувся шаховий турнір, започаткований у знак пам’яті і шани до Іллі Шишканя, Героя Радянського Союзу. Цьогорічні змагання стали можливими завдяки організаційній та фінансовій підтримці голови Могилівської громади Валерія Дружка та голови федерації шахів Царичанки Ігоря Пилипенка.

Окрім господарів змагань, могилівських шахістів, у селище приїхали і сіли за дошки фізкультурники із Царичанки, Магдалинівки, Перещепиного та Слобожнського. Потрібно нагадати, що кілька днів тому ці ж шахісти грали між собою у Магдалинівці.  Турнір проходив за швейцарською системою. Кожному гравцю на роздуми відводилось по 15 хвилин.

Переможцем турніру став шахіст із Магдалинівки Григорій Галета, на другому місці — Валентин Бондарчук із Слобожанського, на третьому — Олег Шишацький із Перещепиного.

Кубок Шишканя разом із Галетою поїхав у Магдалинівку. Усі призери були нагороджені грамотами, медалями і грошовими преміями.

Особливу вдячність учасники турніру висловлюють голові Могилівської громади Валерію Дружку, котрий люб’язно виділив комфортне приміщення для проведення змагань.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2021, 17:50 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації