Вхід | Реєстрація

На вулиці Миру відкрили спортзал

На вулиці Миру відкрили спортзал

2 березня відбулося відкриття тренажерного залу по вулиці Миру в селищі Білики. До спортзалу прибули представники селищної ради на чолі з селищним головою Миколою Скрильником та керівництво гуманітарного відділу Білицької селищної ради. На місці обговорені організаційні та робочі питання діяльності спортивного закладу та перевірено готовність закладу до роботи.

Відповідно до рішення виконкому селищної ради, днями відвідування спортивного залу визначено: понеділок, середа та п’ятниця, у період часу з 16.00 до 20.00 години. Спортивно-оздоровчі послуги можуть отримувати в тренажерному залі особи, які досягли 14‑річного віку. Безоплатно мають право відвідувати зал учасники бойових дій та їх діти, а також діти з багатодітних сімей.

Розмір абонентської плати на спортивно-оздоровчі послуги спортивного залу становитиме 255 гривень з ПДВ за повний календарний місяць, вартість одного заняття коштуватиме 30 гривень.

Сплатити абонентську плату можна безпосередньо в касі підприємства комунальної служби «Старт» або ж на розрахунковий рахунок цього ж підприємства.

Адміністратором спортивного залу працюватиме місцевий житель, відомий пропагандист фізкультурного руху Олексій Комлєв.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2021, 16:22 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Ltava / 3 березня 2021, 20:06
Микола Скрильник молодець, бажаю успіхів у кожному починанні!!!
2. EuqeneMukhin / 3 березня 2021, 22:45
1.Ltava
«Микола Скрильник молодець»

Може дійсно респект йому та уважуха, а у нашій Кобеляцькій громаді спорт заключається в зливанні всього, телепню ,тим недоактивістом із Підгори.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації