Вхід | Реєстрація

Поразка «Орілі»: проти Фортуни і арбітра не попреш

Поразка «Орілі»: проти Фортуни і арбітра не попреш

У крайній грі відбіркового турніру футбольних змагань на Кубок Максима Білого царичанська «Оріль» програла принциповому супернику. Але поставленого результату — виходу в плей-оф, досягла.

Потрібно нагадати, що завдання виходу в плей-оф царичанська команда вирішила ще за три тури до закінчення відбіркового турніру. Так що остання гра відбору, по суті, вже нічого не вирішувала.

На жаль, у силу різних причин, «Оріль» не змогла виставити на матч проти «КМР-Агро» найсильніший на цей момент склад. Грати довелося без «забивного» Антона Пименова. Були й інші проблеми.

Не дивлячись на певні кадрові проблеми, царичани достойно зіграли проти павлоградців. Але того дня Фортуна була явно не на їх стороні. Двічі гравці «Орілі» випробовували на міцність штанги воріт суперників. Один раз м’яч потрапив у поперечину, ще одного разу наш гравець не зумів поцілити у вже порожні ворота буквально з метра.

А тут ще й арбітр матчу приймав неоднозначні рішення. Спочатку після довгої наради із боковим суддею призначив спірний пенальті у ворота «Орілі». Потім у схожому епізоді пробачив суперників.
У кінці поєдинку, програючи 0:1, «орільці» всією командою побігли відігріватися. І, як це часто буває, пропустили в контратаці ще один гол.

Та попри кілька поразок у останніх турах гравці «Орілі» не втрачають бойового настрою. Днями команда відновлює повноцінний тренувальний процес, будуть вирішені кадрові проблеми. Так що життя, а з цим і боротьба за Кубок Білого, продовжуються.

Потрібно зазначити, що «Оріль», на відміну від більшості команд-суперниць, не має заможного приватного спонсора. Можливість участі в різних змаганнях досягається виключно завдяки підтримці керівництва Царичанської та Могилівської громад.


Автор: Євген Стратій


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2021, 14:17 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації