Вхід | Реєстрація

Перша смерть на кризі

Перша смерть на кризі

Минулої неділі в Кишеньках рибалка провалився під лід. Хоча його вдалося витягти з ополонки, та все ж чоловік помер від переохолодження.

Надзвичайна подія з летальним завершенням сталася 28 лютого, близько 10‑ї години. Житель Магдалинівки 1965 року народження разом із братом і товаришем приїхали до річки Ворскла, поблизу Кишеньок.

За інформацією правоохоронців, коли рибалки вийшли на лід, один із них почав переходити з місця на місце. Так чоловік зник із поля зору своїх товаришів і зайшов за очерет. Потрапивши на тонкий лід, 56‑річний рибалка пірнув у воду. Не в силах вибратися самостійно, він почав кликати на допомогу. Крики чоловіка почули місцеві рибалки, які знаходилися в кількохстах метрів від нього. За допомогою мотузки з третьої спроби вони витягли чоловіка з води. Якийсь час рибалка ще був живий, та невдовзі помер від переохолодження.

Тіло направили до Кобеляцького відділення бюро судово‑медичної експертизи. Це перший надзвичайний випадок на воді, що стався за три зимові місяці на території вже колишнього Кобеляцького району.

У обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомили, що зимою на водоймах Полтавщини під лід провалилося в чотири рази більше людей, ніж попереднього сезону.

Речниця ДСНС Світлана Рибалко розповіла, що від початку грудня і до кінця лютого в області потонуло десятеро людей, а ще стільки ж дістали з води живими. Минулої зими загиблих було четверо, а врятували із водойми одного чоловіка.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2021, 16:25 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації