Вхід | Реєстрація

«Особливий день для особливої мами»

«Особливий день для особливої мами»

Проект під такою назвою пройшов у Кобеляках напередодні свята весни. Його учасницями стали жінки, які виховують дітей з інвалідністю.

Ідея організувати благодійний проект виникла в голови громадської організації «Наші особливі діти» Ірини Пролом.

Розповідає автор ідеї:

— Кожна мама, яка виховує особливу дитину, віддає їй увесь свій час і сили. Тому на себе практично не залишається навіть вільної хвилини. Благодійний проект «Особливий день для особливої мами» став своєрідним подарунком для жінок до 8 Березня. У ньому взяли участь чотири мами: Людмила Сабадир, Марина Видрьонкова, Альона Тарасова і Наталія Клочко. У рамках проекту кожній із учасниць перукар і візажист Віра Беззуб (салон «Vera») робила зачіску й макіяж, Олена Сабадир — манікюр, а фотограф Дмитро Бобрищев проводив фотосесію.

Перш за все, хотілося, аби учасниці проекту відчули себе безтурботними жінками, а не лише «сильними» матусями. Вони цього заслуговують. Тому що такі мами дійсно дуже сильні жінки. Їх не треба жаліти, ними треба захоплюватись і підтримувати.

Ірина Пролом говорить, що кожна учасниця залишилася дуже задоволеною від участі в проекті. А це означає, що головна його мета досягнута.

Наталія Клочко

 

Марина Видрьонкова

 

 

Людмила Сабадир

 

Альона Тарасова

 

Шукаємо приміщення та розраховуємо на власні сили

Також голова громадської організації повідомила, що батькам та дітям з інвалідністю потрібне приміщення в Кобеляках, де вони могли б збиратися разом:

— Справа в тому, що одні діти відвідують навчальні заклади, інші навчаються вдома. І більшість із них не мають друзів. Ми зверталися до представників влади з проханням виділити нам приміщення, аби наші діти мали змогу поспілкуватися й пограти. На такі зібрання ми б запрошували психологів та інших фахівців, котрі займалися б з дітьми, давали поради батькам. Адже багатьом родинам фінансові можливості не дозволяють відвідувати профільних фахівців або вони не мають можливості їздити на заняття в інші міста.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2021, 18:32 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації