Вхід | Реєстрація

У «Дзвінких голосах» обрали трьох кращих вокалістів

У «Дзвінких голосах» обрали трьох кращих вокалістів

Цього року в конкурсі перемагають юні співаки й співачки з Нових Санжар, Полтави й Кобеляк.  
26 лютого журі визначило переможців десятого за ліком вокального конкурсу «Дзвінкі голоси».

Як повідомила автор конкурсу Олена Мостова, виступи учасників оцінювали Заслужений артист естрадного мистецтва України, учасник гурту «Краяни» Анатолій Пиляй, артист Ігор Гелла та голова журі, Заслужена артистка України Наталія Сулаєва.

Автор «Дзвінких голосів» відзначила, що молодша категорія цього року зазнала певних змін: до участі в конкурсі подали заявки діти 7-10 років. І хоча в положенні конкурсу були прописані дещо інші умови, журі допустило маленьких артистів до участі в конкурсних змаганнях. До старшої вікової категорії подали заявки всього 4 учасники 13-17 років.

Переможцем у молодшій віковій групі журі визнало Єгора Лобача із Нових Санжар. У старшій категорії було вирішено обрати двох переможців: лауреатом І премії стала полтавка Дана Тітенко, почесне ІІ місце здобула юна кобелячанка Софія Пільгук.

Переможці отримають грошові винагороди, усі учасники конкурсу відзначаються дипломами та пам’ятними подарунками, які діти отримають поштою.

Від імені організаторів «Дзвінких голосів» Олена Мостова подякувала юним талантам за активність та вокальну майстерність:

— Ми щиро сподіваємось, що незабаром зможемо зустрітися з вами на сцені «Дзвінких голосів» і поспілкуватись наживо. З нетерпінням чекаємо закінчення карантину і зустрічі з вами!
Усі виступи конкурсантів розміщені на каналі «Дзвінкі голоси» в YouTube. Їх можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCerjarvdQe8uwQSr8buOJvg.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації