Вхід | Реєстрація

Від Маячки до Соколової Балки

Від Маячки до Соколової Балки

З нагоди жіночого свята в населених пунктах Нехворощанської територіальної громади відбулися святкові концерти.

Концертну естафету до Міжнародного жіночого дня 5 березня розпочали учасники художньої самодіяльності Маячківського будинку культури із програмою «І знову починається весна», повідомляє пресслужба ТГ.

Крім місцевих артистів, вітальні номери презентували художні колективи з Шедіївського і Лівенського закладів культури. Із пісенними номерами виступали вокальні гурти «Маків цвіт», «Шедіївчанка» і «Калина», дуети «Гармонія» і «Ніжність», гурт «Весна». Сергій Романченко співав у дуеті з Ярославом Щербаком, Тетяною Білокінь та Галиною Козуб. Сольно виступили Галина Герасименко та Іванна Полухіна. Хореографічні номери підготували колективи «Дикий мед» і «Лілея». Святкову концертну програму провели Василь Маслей і Катерина Валявська.

Слідом за Маячкою, у п’ятницю й суботу концерти проходили в Шедієвому, Андріївці, Лівенському, Соколовій Балці та Нехворощі.

Святкові заходи розпочиналися з привітань від голови громади Віктора Дубовича, його заступників та керівника СТОВ «Говтва» Костянтина Назарька.

Концерт у Шедіївському клубі організували місцеві артисти, яким допомагали їхні колеги по сцені з Лівенського й Маячки.

Зі схожою програмою учасники художньої самодіяльності виступили і в Лівенському будинку культури.

Оригінальну програму підготували андріївські таланти. Їх концерт до свята весни називався «ТВ‑канал Восьме Березня». Глядачам презентували і вокальні номери, і жартівливі сценки. Неперевершино виступав ансамбль «Бабський батальйон».

У Нехворощі концертну програму підготували вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості. Від імені виконкому голова громади вручив юним артистам солодкі подарунки.

Жінок, які зібралися на концерт у Соколовобалківському будинку культури, зі святом весни поздоровляли заступниці голови громади Світлана Калініченко та Зоя Короленко. Святкова програма під назвою «Ідеальний подарунок для жінки» складалася з виступів ведучих заходу Яни Пилипенко і Лариси Корінної, учасників танцювального колективу «Імпульс» різних вікових груп, вокального гурту «Креатив», Вероніки Наріжної, Ірини Знайко та Сніжани Хоменко.

По завершенню святкового заходу, глядачі стоячи аплодували учасникам.

Ось так напередодні 8 Березня жительок Нехворощанської громади привітали від Маячки до Соколової Балки.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації