Вхід | Реєстрація

Спецтехніка за 1,4 мільйона

Спецтехніка за 1,4 мільйона

Нехворощанська сільрада придбала спецавтомобіль для перевезення твердих побутових відходів.
Презентація сміттєвоза на базі вантажівки китаської компанії DAYUN відбулася 11 березня в Нехворощі.

Нагадаємо, що голова Нехворощанської громади Віктор Дубович раніше розповідав, що сміттєвоз купують за кошти з місцевого бюджету. Вартість спецтранспорту, заявлена на аукціоні, склала 1 400 000 гривень.

Заявки на участь у аукціоні з визначення постачальника сміттєвоза подали дві компанії: Кременчуцьке товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Альфатекс» і Київське ТОВ «Торговий дім «Будшляхмаш». Кременчужани запропонували поставити спецавтомобіль за 1 399 800 гривень, а їх конкуренти — за 1 399 990. У результаті, переможцем аукціону стало товариство з Полтавщини.

Сміттєвоз у Нехворощу доставив представник «Альфатексу» Олександр Воробйов, який і ознайомив представників сільради і комунального господарства з роботою техніки. Автомобіль укомплектований навісною лопатою для підгортання сміття та розчищення доріг від снігу. Водій сільради Анатолій Шийка та директор сільського комунгоспу Григорій Балана першими оглянули кабіну.

За інформацією пресслужби Нехворощанської ОТГ, далі відбудеться реєстрація спецтехніки і підбір працівників.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2021, 21:58 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації