Вхід | Реєстрація

Президент звільнив голову Кобеляцької райдержадміністрації

Президент звільнив голову Кобеляцької райдержадміністрації

Відповідний документ опублікований на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України.
11 березня Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження №183/2021-рп — про звільнення Дмитра Сироватки з посади голови Кобеляцької районної державної адміністрації.

У документі вказано: «Звільнити Сироватку Дмитра Вікторовича з посади голови Кобеляцької районної державної адміністрації Полтавської області відповідно до пункту 6 частини другої статті 9 Закону України «Про місцеві державні адміністрації».

17 грудня Дмитро Сироватка опублікував свою декларацію як кандидат на посаду голови РДА. Розпорядження Президента про призначення Дмитра Сироватки №75/2020-рп було видане 30 січня 2020 року.

Нагадаємо, що попереднім місцем роботи Дмитра Сироватки була Подільська районна рада міста Полтави. Там він працював заступником голови райради. У кінці лютого 2019 року звільнився. Має дві вищі освіти. Спочатку отримав диплом учителя історії в Полтавському педагогічному університеті, потім — економіста в Полтавській аграрній академії.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2021, 16:27 | Кобеляки | Політика


1. Fed654Frumos / 14 березня 2021, 18:04
Оце подія!В даному випадку кажуть ’’отряд не заметил потери бойца’’))
2. Ltava / 14 березня 2021, 18:42
Призначили не радилися і звільнили не інформували ((( Яка влада такі і кадри(((
3. alist / 14 березня 2021, 21:29
Ходять слухи, що Сироватку не можуть знайти для вручення йому розпорядження ПреЗедента. Більше того ніхто в РДА і ОДА не може згадати як він вигдялає, і хто він взагалі такий :)
4. alist / 14 березня 2021, 22:03
До речі Пан Редактор можна до пару невеликих питань-зверненень-прохань?
1. Можливо Вас запросять на вручення квітів новому голові РДА, або на сесію громади, або ще який депутат громади буде жалітися про безпрєдєл, щодо нього, або... задайте будь ласка питання комусь з нашої правлячої еліти - як воно там з автостанцією? 13 листопада закрили стару, кожна морда у владі висловила занепокоєння з цього приводу. 4 місяця минуло і тиша. І заодно запитайте, чи є в цих чиновників-депутатів совість, чи хоча б її залишки, чи вони всю її замінили на жажду бабла?
2. Мені тут підказали цікаву штуку, в Кобеляках давно вже з’явилась всеукраїнська знаменитість (і це не про покійного Касьяна), в 2017р. кобеляцький лісичий Хома прославився на всю Україну, тим що продав стару машину за 675тис., додав зарплати 138 тис. і не маючи більше доходів і накопичень купив новий Туарег за....1,83 млн.! Але Феміда хоч і строга, але погано зряча, минулось. Аж поки не настав 2021р. і він подав декларацію, де не маючи накопичень за 2020р., отримав з дружиною на пару 945 тис.грн. і купив в 2021р. FORD Ranger за ....2 млн.!!! Цього разу «стару» машину не продавав. Запитайте будь ласка: як так зуміти зробити? Як розрулити потом? І заодно запитайте, абсолютно непов’язане з цим питання, про незаконні рубки кобеляцьких лісів, мусорки в цих лісах... і чи є ще вакансії лісничих?
3. Ну і полиставши декларації (свіженькі), можете зробити рубрику "Таємниці життя від чиновників", де чиновники (і не тільки) писатимуть поради для «сіряків»
- де купити квартиру в новобудові Полтави (розсошенцях) за 15 тис. доларів?
- де купити 10 річну Ниву, за 700 баксів?
- де купити за 10 тис.ГРИВЕНЬ іномарку яка коштує, на сайтах 800-990 тис. гривень?
- де бомжують чиновники без нерухомості в деклараціях і без витрат на оренду нерухомості?
- в який дитячий будинок здають чиновники неповнолітніх дітей, аби лише не згадувати в деклараціїх (їх і оформлене на них добро).
І це лише питання після 30-40 хвилин перегляду декларації.
5. Filon / 16 березня 2021, 13:52
4.alist
«можна до пару невеликих питань-зверненень-прохань?»

Все можна. І навіть потрібно. ідеї, підказки ніколи зайвими не бли й не будуть. Дещо вже в роботі.
6. Ltava / 16 березня 2021, 21:57
4.alist
« Пан Редактор можна до пару невеликих питань-зверненень-прохань?»


А не можна декілька заяв до поліції? Чи " свисни Васько ти дурніший" ?
7. alist / 18 березня 2021, 00:08
6.Ltava
«А не можна декілька заяв до поліції? Чи " свисни Васько ти дурніший" ? »

Можна, звичайно можна. Тільки давайте спрогнозуємо такий розвиток подій - я пишу заяву в поліцію/прокуратуру/СБУ/Зеленському... віддію її і жду результата. У встановлений законом термін отримую відповідь "фактів порущення закону не виявлено". Далі? Мовчу. Або записую гнівне відео десь в інтернеті, яке подивиться 1,5 людини. Зате з гордістю називаю себе «Активістом!»
Звичайно можна пофантазувати, що органи візьмуться за діло,виявлять, накажуть, але давайте будемо реалістами, і згадаємо кобеляцькі події, які пройшли із зверненням в наші «правоохоронні» органи і їх результат. Декілька подій, що приходять на думку:
- підпал машини Гунжеля
- напад на Філоненка
- свіжа подія з похоронним вінком
- .....і ще десятки гучних і не дуже подій (он в рубриці кримінал можна про частину з них почитати).
Заява в нашу поліцію = всунути голову в відро і покричати. Результат той же.
Відразу відповім, чого ж я пишу це редактору:
а) чесно скажу, просто сказати свою думку
б) тому що, вважаю, що стаття в газеті це напевно, те, що найбільш може дошкулити цим людям, на все інше їм начхати.
в) тому що вважаю, що незважаючи на мою незгоду з паном Філоненоком по багатьох питаннях, з усієї влади (а журналістика, це скажімо прямо, теж своєрідна влада), він сама пристойна людина в районі, з тих хто може вплинути на ситуацію. Тому, що ті хто можуть щось зробити ділом, такі ж вори, а він може хоч словом дошкулити певним персонажам. Якщо схоче, звичайно. І ризикне теж.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації