Вхід | Реєстрація

Рятувальники загасили пожежу і врятували цуценя

Рятувальники загасили пожежу і врятували цуценя

Зранку 15 березня у Кобеляках, по вулиці Котляревського, сталася пожежа в приватноиму будинку. На момент загорання будівлі вдома не було господарів. Дим помітила сусідка, яка й викликала рятувальників.

Розповідає заступник начальника Кобеляцької пожежно-рятувальної частини Роман Гущенко:

— Після того, як пожежники локалізували вогонь, вони змогли потрапити в середину приміщення. Із однієї з кімнат доносилися звуки. Через сильне задимлення не можна було розібрати, хто саме знаходиться в будівлі. Та все ж один із наших рятувальників пробрався в кімнату і дістав з-під ліжка цуценя. Під час пожежі тварина сховалася і «кликала» на допомогу. На щастя, зявдяки пильності сусідки та оперативному виїзду на місце події, ми загасили вогонь в будинку і врятували собача.

Як пояснив Роман Гущенко, за попередньою інформацією, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки та експлуатації пічного опалення. У будинку проживала літня жінка, яка обігрівала його дровами. На момент загорання її не було вдома.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2021, 09:55 | Козельщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації