Вхід | Реєстрація

Збірна Полтавщини з армспорту стала другою в Україні

Збірна Полтавщини з армспорту  стала другою в Україні

А троє спортсменок із Кобеляччини зібали повні комплекти золотих нагород.

Минулого тижня в Кременці Тернопільської області відбувся Чемпіонат України з армрестлінгу.

Загалом на турнірі боролися 236 армрестлерів, які представляли 20 областей.

Збірна Полтавщини показала високі результати. Зокрема, Марина Шуліка (вагова категорія 60 кілограмів), Ліна Деменко (65 кг) та Руслана Кулик (70+ кг) стали абсолютними переможцями змагань. Марина після народження дитини знову повернулася у великий спорт. І, як бачимо, це повернення стало феєричним.

Срібні медалі здобули Лілія Занько (70+ кг) та Василь Ткаченко (90 кг). Бронзові нагороди — у Лесі Варич (50 кг, ліва і права руки), Софія Китаста (55 кг), Вероніка Гречана (65 кг), Костянтин Киценко (70 кг) і Ярослав Ярош (85 кг).

У підсумку, шість золотих, дві срібних та шість бронзових медалей.

Крім того, Василь Ткаченко виконав норматив майстра спорту України. Руслана Кулик атестувалася на суддю 2‑ї категорії. Тому вона не лише боролася за нагороди, а й слідкувала, аби інші учасники дотримувалися правил.

Із 1 по 5 квітня проходитиме всеукраїнський чемпіонат серед юніорів і юнаків. Цього року спортсменів прийматиме Полтава.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2021, 10:46 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації