Вхід | Реєстрація

«Лідерки» здобули «золото» області

«Лідерки» здобули «золото» області

Днями в Лубнах відбувся Чемпіонат області з футзалу серед дівчат 2006-2007 років народження. У змаганнях виступили вісім команд. Серед претендентів на золоті медалі була команда «Лідер» Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи. Юних спортсменок тренує Руслан Сабіров.

Згідно регламенту змагань, команди були розділені на дві групи. Спершу команди зіграли по колу в групах. Також були зіграні стикові матчі за розіграш місць.

Кобеляцькі спортсменки в першій грі здобули перемогу над однолітками з Великої Багачки із рахунком 3:0. У наступному матчі «лідерки» виграли 4:1 у суперниць із Диканьки. Третій поєдинок дівчата виграли 3:2 у лубенчанок.

Кобелячанки посіли перше місце в групі, тим самим здобувши право зіграти в фіналі за головну нагороду проти команди з Гребінки.

Фінальна гра була складною, адже суперниці не давали можливості «лідеркам» вести свою гру. Ближче до завершення зустрічі капітан «лідерок» Даша Гребенюк забила гол, який став єдиним у матчі.

Отож, 1:0 — вихованки Руслана Сабірова здобувають найвищі нагороди. Друге і третє місця посіли спортсменки з Гребінки й Лубен.

Кращим захисником турніру стала Даша Гребенюк, яка забила 8 м’ячів.

Золоті медалі змагань отримали: Лейла Алієва, Юлія Самокиша, Єлизавета Зінченко, Юлія Сабірова, Єлизавета Гуєвська, Аліна Тихоненко, Вікторія Жук, Даша Костиря. Команду нагородили кубком «Асоціації футболу Полтавщини».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2021, 15:02 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації