Вхід | Реєстрація

Кращі тенісисти і шашкісти громади

Кращі тенісисти і шашкісти громади
тенісисти

13 березня в спортивній залі опорного закладу «Білицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» відбулися спортивні змагання особистої першості Білицької селищної ради з настільного тенісу та шашок серед чоловіків і жінок.

У змаганнях взяли участь 30 учасників із сіл та селища громади. У чоловічому турнірі з настільного тенісу перше місце посів Антон Соболь (Білики), другим став Сергій Бастраков (Дрижина Гребля), третім — Андрій Беззуб (Бутенки).

Серед жінок чемпіонкою стала Діана Антонюк (Білики), другу сходинку посіла Тетяна Бойко (Вишневе), третю — Інна Фелімон (Марківка).

Турнірну таблицю серед чоловіків із шашок очолив Ігор Дяченко (Білики), срібна нагорода дісталася Олексію Хурсі, а бронзу здобув Микола Татара (обидва спортсмени з Червоних Квітів).

Кращою шахісткою турніру стала Галина Чуб (Білики), друге місце в Тетяни Кравчини (Бережнівка), третє — у Юлії Шишацької (Червоні Квіти).

шашкісти

 

Переможців змагань нагородили медалями й грамотами. Дякуємо нашим спортсменам за участь та бажаємо подальших успіхів і перемог.


Автор: Сергій АНАНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2021, 16:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації