Вхід | Реєстрація

Вихованки Руслана Сабірова поїдуть на всеукраїнські змагання

Вихованки Руслана Сабірова поїдуть  на всеукраїнські змагання

До того ж, Полтавщину представлятимуть одразу три дівочі команди різних вікових груп, які тренуються в Кобеляцькій дитячо-юнацькій спортивній школі.

Минулого тижня в Кобеляках відбувся обласний чемпіонат із футзалу серед дівчат молодшої вікової категорії (2008-2009 років народження). За право представляти область боролися шість команд ДЮСШ із Шишак, Великої Багачки, Полтави, Гребінки, Чутового та місцевий колектив «Лідер» (тренер Руслан Сабіров). Ігри проходили в спортивному залі Кобеляцької ДЮСШ.

Учасників розділили на дві групи, де вони зіграли по колу. Першу зустріч кобеляцькі футзалістки провели проти одноліток і Шишак. «Лідерки» здолали суперниць із результатом 3:1. Наступний матч із представницями Великої Багачки став також виграшним для господарок — 2:0.

У другій групі місця розподілилися наступним чином. Першу сходинку зайняли вихованки Полтавської ДЮСШ імені Бутовського, другими стали футзалістки «Надія-ДЮСШ» (Гребінка), третє місце посіла команда Чутівської ДЮСШ.

Далі кобеляцькі «лідерки» у півфінальній частині чемпіонату зустрілися на полі з полтавками. І знову перемогли. Цього разу з перевагою у один м’яч — 2:1.

Нарешті від перемоги в обласному турнірі вихованок Руслана Сабірова відділяла лише одна гра проти одноліток із Шишак. У цьому поєдинку дівчата довели, що саме вони мають виступати на всеукраїнських змаганнях, здолавши суперниць 1:0.

Бронзовими призерами обласного чемпіонату стали учениці Полтавської ДЮСШ імені Бутовського.
Згідно результатів турніру, кращим захисником змагань стала представниця Кобеляцької ДЮСШ Аліна Тихоненко.

Чемпіонські нагороди здобули: Юлія Сабірова (капітан команди), Єлизавета Гуєвська, Вікторія Жук, Даша Костиря, Іванна Жукова, Ольга Глинська, Руслана Пашко, Марина Гордя, Єлизавета Онищенко, Анна Кулик, Олеся Срібна, Анастасія Буйнецька, Вероніка Чимуха. Також команду нагородили кубком.
Отож, вихованки Кобеляцької ДЮСШ здобувають третє золото обласних змагань по трьох вікових категоріях серед дівчат 2004-2005, 2006-2007 та 2008-2009 років народження. Попереду в команд — турніри всеукраїнського рівня.

 

«Лідер» довів своє лідерство

Коли номер готувався до випуску, стало відомо про нові успіхи кобеляцьких футзалісток. З 19 по 21 березня в Гребінці пройшов чемпіонат громадської організації «ВФСТ «Колос» із футзалу серед дівчат 2006-2007 років народження. Протягом трьох днів колективи з різних регіонів України з’ясовували на футзальному майданчику, хто з них сильніший.

У результаті, місця розподілилися таким чином: І місце  — «Лідер» (Полтавська область), ІІ-е — «Вікторія» (Черкаська область), ІІІ-є — ДЮСШ (Шполянська ОТГ Черкаської області), 4-е — «Олімп» (Харківська область), 5-е — «Кристал» (Чернігівська область).

Команди-учасниці отримали солодкі призи за участь у змаганнях. Призери й переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами спорторганізації.

Також було визначено кращих гравців у номінаціях. Кращим гравцем стала Дар’я Гребенюк із «Лідера».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2021, 14:57 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації