Вхід | Реєстрація

Мобільна бригада Новосанжарського центру ПМСД отримала 200 вакцин

Мобільна бригада Новосанжарського центру ПМСД отримала 200 вакцин

Ними вакцинують медиків і рятувальників.

На Новосанжарщині триває другий етап вакцинації від інфекційної хвороби Ковід-19.

За інформацією головного лікаря Новосанжарського центру первинної медико-санітарної допомоги Олега Яковенка, у медзакладі працює мобільна бригада, яка проводить вакцинування.

— До її складу входять дев’ять працівників ПМСД, — говорить головний лікар. — Їх попередньо вакцинували в Полтавській «третій» лікарні. Із моменту надходження препарату від коронавірусу, наші медики використали 100 доз. Ними вакциновані працівники Центру ПМСД, лікарні й медичного центру. Зараз триває другий етап, протягом якого застосують ще 100 доз препарату. На черзі — вакцинація рятувальників.

Також Олег Яковенко повідомив, що від початку карантину на Новосанжарщині Ковід-19 виявили у 841 людини, із них 21 дитина. 17 чоловік померли. Станом на 22 березня одужали 749 чоловік. Хворіють 75 пацієнтів. Із них 63 мають легку й середню форми і знаходяться на амбулаторному лікуванні. 12 чоловік госпіталізовані в інфекційне відділення Новосанжарської лікарні.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2021, 15:50 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації