Вхід | Реєстрація

Дует викладачів музшколи став лауреатом міжнародного конкурсу

Дует викладачів музшколи став лауреатом міжнародного конкурсу

Нещодавно за сприяння Асоціації музичних конкурсів України та громадської організації «Промінці» відбувся І Міжнародний онлайн-фестиваль-конкурс «Kharkov TALENT music FEST».

Учасниками конкурсу стали музиканти-професіонали, учні та студенти музичних закладів та хореографічних шкіл. Конкурс проходив за такими номінаціями: «Інструментальний жанр», «Хореографія» і «Вокальний жанр». Свої музичні та хореографічні таланти  демонстрували учасники в семи вікових категоріях.

Прослуховуванням і оцінюванням конкурсних програм займалося журі в складі провідних композиторів, викладачів, музично-громадських діячів.  

У конкурсі взяли участь викладачі Кобеляцької дитячої музичної школи — заступник директора школи, викладач по класу фортепіано Ірина Павленко та її колега Альона Ананенко.

Усього в номінації «Інструментальний жанр» (фортепіано) було представлено 116 конкурсних номерів. За результатами оцінювання, творчий дует кобеляцьких викладачів став лауреатом ІІ ступеню. Викладачів по класу фортепіано нагородили дипломом у номінації «Інструментальний жанр. Фортепіано. Вікова категорія — Професіонали».

Таку нагороду, крім викладачів Кобеляцької музшколи, отримав лише ще один дует.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2021, 11:11 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації