Вхід | Реєстрація

Євген Філоненко потребує допомоги

Євген Філоненко потребує допомоги

Написати про те, що житель невеличкого села Підгора потребує фінансової підтримки, щоб провести термінове хірургічне втручання і цим врятувати ноги, попросив його знайомий.

Чоловік приїхав у редакцію і розповів:

— Хочу допомогти. Є такий Женя Філоненко. Він мені не родич і не якийсь друг дитинства. Але я його добре знаю, інколи підробляємо разом. Бачу, як він бореться і мучиться одночасно. Чоловік хоче зберегти собі ноги, щоб повноцінно жити. Але він не має ста тисяч гривень на операцію. Збирається взяти кредит. Уявляєте, позичити гроші в банку, а потім після операції не мати змоги працювати, щоб віддати позичку? Самі розумієте, яка це яма. От я й кажу: «Стоп». Я дам трішки грошей, ще хлопців попросив. Але сто тисяч ми не зберемо. У мене обмежене коло таких знайомих, а через газету про проблему Жені дізнаються більше людей. Напишіть. Тільки мене не називайте, це ж не для піару.

Чоловік привіз Євгена Філоненка. Той узяв із собою документи, що підтверджують діагноз. У Євгена серйозні проблеми із обома ногами — варикотромбофлебіт у гострій стадії, вторинний лімфостаз другої стадії, флебоектазія.

Чоловік хворіє вже більше двадцяти років. Весь цей період працює на заводі «Мрія». І постійно проходить терапевтичне лікування. Але воно вже не допомагає.

Євген розповідає:

— Капаюся регулярно, п’ю пігулки, які медики прописують. До трьох тисяч у місяць виходить. Але ноги хворі, терапія не допомагає, уже пішли виразки. Кажуть, що необхідно оперуватися. А це — 60 тисяч тільки на операцію, потім підтримуюча терапія, потім — півроку вдома без роботи. Адже шість місяців не можна навантажувати ноги. Такої суми в мене немає. Допомоги чекати немає від кого, продавати нічого.
За підрахунками Євгена, для того, щоб подолати недугу, йому потрібно сто тисяч гривень.

Усі, хто знає Євгена Філоненка або просто хоче допомогти навіть незнайомій людині, можуть перерахувати посильну суму на «приватівську» карту № 5168757395936224 (Євген Філоненко).


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2021, 18:42 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації