Вхід | Реєстрація

Володимир Казирод: «Самопочуття після вакцинації, як і до цього, — нормальне»

Володимир Казирод: «Самопочуття після вакцинації, як і до цього, — нормальне»

Головний лікар Кобеляцької ЦРЛ був одним із перших, хто в Кобеляках отримав щеплення індійською вакциною CoviShield, що є аналогом шведсько-англійської Oxford-AstraZeneca.

Процес вакцинації медиків, як відомо, розпочався минулого тижня. Тоді щеплення отримали сімдесят працівників Кобеляцької ЦРЛ та станції «швидкої допомоги».

Через тиждень, у понеділок, 22 березня, вакцинацію, продовжили. Цього разу щеплення отримали медики з білицької лікарні. У вівторок бригада, що проводить вакцинацію знову приїхала в Кобеляки. Окрім медиків, у першу чергу будуть вакцинувати співробітників поліції, Міністерства із надзвичайних ситуацій, працівників органів соціального захисту.

Головний лікар ЦРЛ стверджує, що медики організовано записуються і проходять вакцинацію. Щодо власного самопочуття після щеплення говорить:

— Усе нормально. Ні найменших змін у самопочутті не відчуваю. Як, зрештою, і більшість колег. Був один випадок, коли в людини підвищилася температура. Але це теж є нормою після отримання більшості вакцин, не лише CovidShield.

Водночас медики підтверджують, що в останні кілька тижнів кількість хворих на коронавірусну інфекцію стрімко збільшилася. Лише амбулаторне лікування нині проходять близько тридцяти осіб.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2021, 13:28 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації