Вхід | Реєстрація

BOBCAT — сьогодні, ремонт даху — завтра

BOBCAT — сьогодні, ремонт даху — завтра

Китайгородська громада в поточному році має отримати чималенький фінансовий транш із бюджету Дніпропетровської області.

Днями китайгородські комунальники отримали коштовну «обновку». За підтримки голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка та Дніпропетровської обласної ради за рахунок обласного бюджету було придбано та передано в громаду колісний міні-навантажувач BOBCAT S770. Малесенький американський тракторець коштує досить дорого. Його придбання обійшлося обласному бюджету в три мільйони гривень. Але цей самохідний навантажувач, як зазначено в його технічних характеристиках, може виконувати фактично весь перелік робіт із обслуговування комунальної інфраструктури — від розчищення снігу до збору сміття та очищення від бруду тротуарів та доріг.

Сільський голова Сергій Турський хвалиться:

— Таку техніку отримала лише наша громада. Це я говорю про колишній Царичанський район.  Але це не остання гарна новина для жителів Китайгородської громади.

У обласному бюджеті знайшлися гроші для  фінансування ще одного надважливого для Китайгорода проекту.

У 2021 році  буде реалізовано проект «Капітальний ремонт (відновлення) покрівлі будівлі школи (корпус А-3) комунального закладу «Китайгородський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів».

На ремонт даху місцевої школи надійдуть 3 063 946 гривень із бюджету Дніпропетровської області. Перед тим сільські депутати виділили 61 тисячу гривень на виготовлення необхідних документів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2021, 15:03 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації