Вхід | Реєстрація

«Оріль» уже в фіналі

«Оріль» уже в фіналі

Царичанська футбольна команда несподівано для багатьох продовжує успішно виступати в престижних обласних змаганнях на Кубок Максима Білого.

Як відомо, у своїй відбірковій групі «Оріль» зайняла третє місце. Це дало право команді продовжити виступи в змаганнях уже в стадії плей-оф, тобто в іграх «на виліт», де одна поразка означає припинення участі в турнірі.

Потім царичани переграли дніпровський «Фрайт». Ця команда у своїй групі зайняла перше місце. І могло здатися, що «Оріль» досягла свого максимуму. Адже дві поразки у відбірковому турнірі не налаштовували на оптимізм. Тим більше, що було зрозуміло — далі суперники будуть сильніші.

Але самі футболісти «Орілі» були налаштовані рішуче. У півфіналі їм протистояла команда дніпровського хлібзаводу № 9. Цей колектив царичани неодноразово перемагали в інших змаганнях. Але знали, що «хлібзаводівці» добре підсилилися. За них зараз грають кілька колишніх і діючих професійних футболістів. Тому й не дивно, що цього разу зустріч «старих» знайомих пройшла в досить напруженій боротьбі. Та все ж — за переваги «Орілі».

У першому таймі не забивав ніхто. На початку другого рахунок «розмочили» саме царичанські футболісти. Гол забив Роман Дяченко. Та за 15 хвилин до закінчення матчу «хлібзаводівцям» вдалося зрівняти рахунок гри.

Так, як відомо, футбольний матч продовжується 90 хвилин. Тому в царичан було ще 15 хвилин, аби не переводити гру в овертайм. І вони досягли бажаного. Вирішальний гол за хвилину до фінального свистка забив Артем Білий.

2:1 на користь «Орілі». Царичани гратимуть у фіналі обласних змагань!

Фінальний поєдинок відбудеться в неділю, 28 березня, у Дніпрі на стадіоні «Олімпійські резерви». Суперником «Орілі» буде команда Ю-19 із Дніпра, тобто фактично резерв професійного футбольного клубу. Але ж, апетит приходить під час їжі. Про це знають і царичанські футболісти. І вони готові грати і перемагати.

Усі бажаючі можуть підтримати команду.

Початок матчу — о 13:00.


Автор: Євген Стратій


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2021, 08:10 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації