Вхід | Реєстрація

13 медалей престижних змагань

13 медалей престижних змагань

Завоювали вихованці й тренери спортивного центру «Дзансін» на всеукраїнському турнірі.
Минулого тижня в Одесі відбувся Чемпіонат України з годзю-рю карате. Його постійними учасниками є представники спортцентру «Дзансін», який працює в Кобеляках та Біликах.
На цьогорічних змаганнях виступили п’ятеро «дзансінівців». Кожен з них здобув нагороду чемпіонату.
Розповідає тренер Дмитро Тараненко:
— Усього в змаганнях взяли участь 650 спортсменів із 16 областей. Чимало учасників не змогли виступити через карантинні обмеження, відсутність транспорту. Кожен спортсмен мав надати медичні довідки, страховки й інші документи. Та не дивлячись на те, що не всі бажаючі змогли виступити в турнірі, сильних суперників вистачало в кожній категорії.

У Одесу поїхали п’ять представників нашого центру. Всеукраїнські змагання стали дебютними для мого колеги з Біликів Андрія Ісая. До цього він був багаторазовим учасником обласних турнірів. Та це не завадило Андрію завоювати дві бронзові нагороди у формальних комплексах зі зброєю (нунчаки, шест).

Юна Марія Матяш серед учасників 10–11 років, категорія до 42 кілограмів, здобула «золото» в повноконтактних боях та два «срібла» за показові виступи зі зброєю й без неї.

Данило Стеценко отримав бронзову нагороду за повноконтактні поєдинки серед учасників 12–13 років із вагою до 60 кілограмів. Та через травму був змушений припинити боротьбу. Також дві нагороди спортсмену присудили за виступи зі зброєю.

Олена Бовтрук була першою та другою у формальних комплексах.

Сам же тренер за виступи зі зброєю зібрав «золоту», «срібну» і «бронзову» медалі.

Загалом «дзансінівці» привезли із всеукраїнського чемпіонату 13 нагород.

Користуючись нагодою, Дмитро Тараненко подякував усім, хто відгукнувся на його прохання щодо фінансової допомоги для організації поїздки і участі в змаганнях. Окрема вдячність представникам агрокомпанії «Кернел».

Тепер «дзансінівці» готуються до міжнародних змагань, які мають відбутися в Києві.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2021, 16:07 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації