Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі «лідери» здобули золото чемпіонату

Кобеляцькі «лідери» здобули золото чемпіонату

З 23 по 25 березня в Черкасах відбулися фінальні змагання Чемпіонату України (перша ліга) з футзалу молодшої вікової категорії дівчат 2008-2009 років народження.

До фіналу пробилися вісім команд, які були розділені на дві групи. У завершальну стадію змагань пройшов дівочий колектив «Лідер» Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи, яких тренує Руслан Сабіров.

У своїй першій грі кобелячанки поступились 2:5 команді одноліток із Коростеня Житомирської області. Другий поєдинок «лідери» виграли в команди «Мрія-2» з Ананьїва Одеської області — 2:1. Третій матч знову став переможним для наших футзалісток. Вихованки Руслана Сабірова переграли 3:1 команду «Жайвір» із Шполи Черкаської області. До останньої гри місця в групі не були визначені. За результатами зіграних групових матчів, наші дівчата посіли перше місце, тим самим отримавши можливість поборотися за головну нагороду змагань.

У матчі за перше місце кобеляцькі «лідери» здобули перемогу 2:0 в харківської команди «Динамо-Тесла-3». Третє місце посів колектив «Мрія-2».

Отож, наші футзалістки стали володарками золотих медалей Чемпіонату України з футзалу.  Кращим воротарем змагань стала голкіпер «Лідерів» Вікторія Жук.

Наступним фіналом для вихованок Кобеляцької ДЮСШ будуть змагання старшої вікової категорії дівчат 2004-2005 років народження, що проходитимуть з 4 по 6 квітня у Володимир-Волинському.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2021, 17:55 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації