Вхід | Реєстрація

У ДТП під Новими Санжарами загинув чоловік

У ДТП під Новими Санжарами загинув чоловік

На трасі Кременчук – Полтава не розминулись легковик та вантажівка.

4 квітня, о 05:55, поблизу села Малий Кобелячок Новосанжарської громади на трасі М-22 Полтава — Олександрія сталася ДТП.

ДТП сталася на 35 кілометрі автодороги М-22 Кременчук – Полтава, поблизу с. Малий Кобелячок. Легковий автомобіль Mitsubishi Сharisma зіткнувся із зустрічним мікроавтобусом Mersedes Sprinter, а потім – із попутною вантажівкою DAF.

Від отриманих тілесних ушкоджень водій Mitsubishi, мешканець Нових Санжар 1990 р.н., загинув на місці. Пасажир легковика, 1992 р.н., та водій мікроавтобусу Mersedes, житель Кременчуцької громади 1994 р.н., з різними травмами доставлені до полтавської клінічної лікарні. Водій DAF, мешканець Харківщини 1960 р.н., не постраждав.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня 2021, 10:05 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації