Вхід | Реєстрація

Завершили важливий етап зведення мосту під Кобеляками

Завершили важливий етап зведення мосту під Кобеляками

Завершено монтаж всіх 17 балок та бетонування монолітної плити на шляхопроводі для проїзду місцевого транспорту, зокрема для проїзду габаритної сільськогосподарської техніки поблизу с. Підгора на обході м. Кобеляки на автошляху Н-31 Дніпро – Решетилівка. 

Наразі триває установка деформаційних швів на штучній споруді та відсипка підходів. Після цього буде нанесена гідроізоляція, влаштовано два шари асфальтобетонного покриття, встановлене бар'єрне огородження.

Основний трафік буде рухатися зверху. Траспорт місцевого населення, зокрема і с/г механізми, їхатимуть знизу. Висота тунелю - 4,5 метри, довжина – 12 метрів.

Будує шляхопровід компанія Onur Group Ukraine.

Нагадаємо, дорога Н-31 будується у Полтавській та Дніпропетровській області. Вона з’єднає якісною дорогою Дніпро та Київ.


Автор: «Велике будівництво»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2021, 12:45 | Кобеляки | Цікаве
1. Ltava / 11 квітня 2021, 10:38
".....Вона з’єднає якісною дорогою Дніпро та Київ...."

Ні кому не потрібною бетонною дорогою, окрім відмивань грошей((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації