Вхід | Реєстрація

Кому новорічні подарунки в квітні?

Кому новорічні подарунки в квітні?
Хо-хо-хо, дітки! Цукерочки вже чекають!

Як не дивно це звучить, та саме такий тендер провели міські культпрацівники.

Нагадаємо, що в грудні минулого року Кобеляцька міська рада закупила 1120 пакунків цукерок. Новорічні подарунки замовили в різних постачальників.

8 грудня міськрада замовила 560 пакунків у ФОП Скирди Дмитра Вікторовича на суму 48 774 гривні (87 гривень за один). 14-го укладений договір із ФОП Азімовим Олександром Олександровичом щодо придбання 560 упаковок подарунків за 48 776 гривень. Усього на новорічні цукерки з міського бюджету витратили 97 550 гривень.

Цього року солодкі подарунки вирішили купувати завчасно, 1 квітня. У цей день Відділ культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради повідомив у відкритих джерелах про тендер із придбання 507 штук новорічних подарунків.

Відкриті торги із визначення переможця не проводилися. Його 1 березня обрали без аукціону. Солодощі замовили у підприємця з Полтави Ніни Крицької. Вартість подарунків склала 44 159,7 гривні.

Хоча при виборі постачальника і встановлювалася вимога «товар, який відповідає санітарним, гігієнічним та іншим нормам, стандартам та правилам, згідно діючого законодавства, продавець надає сертифікат якості на весь товар», але ж до новорічних свят ще цілих дев’ять місяців.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2021, 10:11 | Кобеляки | Цікаве
1. Ltava / 11 квітня 2021, 10:48
Автор не розуміється на календарях! Е ще календар МАЇ китайський календар, а відтепер і Жуківський для окупованої кобеляцької колонії! Великий білий господар знає коли свята у туземців!!!!!)))
2. orakul / 12 квітня 2021, 14:40
Видно якась вказівка прийшла, щоб зарання скуплялися. Ось і Аваков попереджа наперід. І да, таки є різні календарі, але ж нам календар майя ні до чого, у нас тепер свій незалежний календар є. Посилання на www.pravda.com.ua
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації