Вхід | Реєстрація

Для шкіл Кобеляцької і Нехворощанської громад придбають нові автобуси

Для шкіл Кобеляцької і Нехворощанської громад придбають нові автобуси

Тендерну закупівлю транспортних засобів проводить Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів Полтавської облради.

Усього для потреб навчальних закладів Полтавської області мають придбати 18 автобусів.

Зокрема, 17 спеціалізованих шкільних автобусів і 1 — з можливістю перевезення школярів з обмеженою здатністю до пересування (інвалідних візків). Загальна сума, передбачена на придбання транспортних засобів, становить 33 550 000 гривень.

Тендер з відповідною закупівлею працівники Центру фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів оголосили 24 березня.

Відповідно до розпорядження голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова, автобуси розподілять між 18 навчальними закладами в 14 громадах. У Кобеляцьку громаду закуплять 2 транспортні засоби, які обслуговуватимуть міські ліцеї №1 та №2. Один автобус передадуть для сусідньої Нехворощанської громади. Автомобіль возитиме учнів Нехворощанського закладу загальної середньої освіти.

Згідно з технічними характеристиками, вказаними в тендерній документації, автомобілі мають бути новими (не раніше 2019 року випуску), обладнані не менше, ніж 25 місцями для пасажирів, мати дизельні двигуни, відповідати екологічним нормам не нижче євро-5, обладнані механічною коробкою передач та бути пофарбованими в жовтий колір.

Аукціон із визначення переможця тендеру відбудеться 2 червня. Після укладення договору, переможець повинен буде поставити автобуси в навчальні заклади до 30 липня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2021, 10:36 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації