Вхід | Реєстрація

Козацький рух живе

Козацький рух живе

Хочу через пресу звернутися до побратимів і до всіх, хто симпатизує козацькому руху та підтримує його.

Усім добре відомо, що козаки — це своєрідне братство людей, щирих українців, які об’єднані навколо ідеї розвитку незалежної України, мають свій козацький дух, високу свідомість та мораль.

Наша мета — жити своєю працею, нікого не обкрадаючи і не ображаючи, а навпаки — щедро ділячись із оточуючими своїми матеріальними та моральними статками і надбанням.

Відродження та розвиток славних традицій українського козацтва, національно-патріотичне виховання молоді, фізична моральна та ідеологічна підготовка юнацтва до служби в армії, допомога державним органам у забезпеченні правопорядку на вулицях міст і сіл — це далеко не повний перелік справ і завдань, котрі ставлять перед собою представники козацького руху на Кобеляччині.

На жаль, у останній час трішки рідше стали ми, козаки, збиратися, трішки знизилася активність. За буденними клопотами, через постійні карантинні заборони та обмеження менше займаємось громадською роботою. Та впевнений, що це тимчасове явище.

Невдовзі знову проведемо поважне зібрання, оберемо керівництво — і гайда, до нових справ і звершень.
Шануймося браття, бо  ми того варті! Якщо ми себе не поважаємо, то хто ж нас буде поважати?

Слава Україні! Слава українському козацтву!


Автор: Віктор Буряченко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2021, 18:38 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації