Вхід | Реєстрація

Геннадій Сумський позбувся автомобіля

Геннадій Сумський позбувся автомобіля

Царичанський селищний голова оприлюднив свою декларацію за 2020 рік. Особливих змін у майновому стані керівника об’єднаної громади, у порівнянні з 2019‑м роком, судячи з документу, не відбулося. Сумський позбувся старенького «Вольксвагена», натомість у нього з’явилася земельна ділянка площею два гектари.

Основним видом доходу, із тих, які в минулому році отримував Геннадій Сумський, залишається заробітна плата за місцем роботи. За 2020 рік Геннадій Вікторович отримав 405 тисяч 965 гривень. Його заробітна плата, у порівнянні з 2019‑м, зросла. Але не суттєво. У позаминулому році Сумському нарахували 386 тисяч 148 гривень. Двадцять тисяч зростання зарплати за весь рік — не надто багато.

Заощадження Сумський тримає в готівці, причому, в іноземній валюті. У 2019‑му він задекларував 8 тисяч доларів США, у 2020‑му — 10 тисяч.

Позаминулого року в декларації селищного голови фігурував старенький автомобіль Volkswagen Passat 1988 року випуску. Через рік автомобіля вже немає. Натомість фігурує дохід від відчуження майна в сумі 18 тисяч гривень.

Протягом 2020 року Сумський обзавівся земельною ділянкою площею 20 тисяч квадратних метрів.
Дружина царичанського селищного голови працює в місцевому ПМСД. Розмір її заробітної плати теж зріс, у порівнянні з 2019 роком. Із 169 тисяч 153 гривень до 195 тисяч 386 гривень.

1 січня жінка взяла кредити одразу в двох банках — «Приваті» та «Райффайзені», які поступово погашає. Загальна сума кредиту, взятого дружиною селищного голови, не перевищує 20 тисяч гривень.

По великому рахунку, нічого особливо цікавого в декларації царичанського селищного голови немає. Ні для його виборців, ні, тим більше, для контролюючих органів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2021, 16:51 | Царичанка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації