Вхід | Реєстрація

Білицьким пожежникам передали обладнання із Німеччини

Білицьким пожежникам передали обладнання із Німеччини

6 квітня у Місцевій пожежній команді смт. Білики проведено загальні збори працівників по підведенню підсумків діяльності за перший квартал поточного року за участю селищного голови Миколи Скрильника.

Збори розпочалися із врученням частини пожежного обладнання та спорядження, яке наприкінці грудня 2020 року отримала Комунальна організація "Місцева пожежна охорона Бутенківської сільської ради" за сприянням казначея німецької громадської організації "Німецько-Український Центр у м. Реґенсбурґ" (земля Баварія, Німеччина) Людмили Рігер та Громадської організації "Ротарі клуб "КОБЕЛЯКИ" (Анатолій Таранушич). Дане обладнання та спорядження пожертвували місцеві пожежні частини таких міст як Меерсбурґ (Meersburg) та Ланґенарґен (Langenargen) з регіону Боденського Озера, а також пожежна частина баварського містечка Фельден (Velden).

Складську логістику на території Німеччини та погрузку пожежної амуніції для відправлення до України оперативно організували місцеві волонтери відомого всім нам міста Зінґен, яке офіційно являється містом-партнером Кобеляк.

Приємно, що міжнародне партнерство, незважаючи на такий важкий для обох сторін час в зв'язку з пандемією, набуває нових оборотів. А отримане пожежне обладнання та спорядження тепер надійно служитиме білицьким пожежникам, значно покращуючи їх реагування на пожежі та інші надзвичайні ситуації різного характеру.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2021, 11:15 | Кобеляки | Суспільство
1. Fed654Frumos / 12 квітня 2021, 11:30
Йоб@ний стид,до чого країну довели.Колись космічна держава,а зараз поношеним чоботам радіють,ще й видають це за досягнення((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації