Вхід | Реєстрація

Водіїв штрафують за «заглушки» в автомобілі

Водіїв штрафують за «заглушки» в автомобілі

Патрульна поліція почала «полювати» за водіями, які користуються так званими «заглушками» ременів безпеки в авто.

«Керманичі визнали, що порушили і добровільно віддали заглушки, а взамін отримали штраф — 510 гривень (він зріс із 17 березня 2021 року). Тепер, ми сподіваємося, ці водії завжди дбатимуть про безпеку свою та пасажирів», — повідомляють у пресслужбі патрульної поліції.

Як наголошують патрульні, першою причиною ДТП з потерпілими є перевищення швидкості, а якщо керманич, потрапивши в аварію, не пристебнувся, то шанси не травмуватися чи не загинути в нього різко зменшуються.

За даними фахівців, лише 26% водіїв в Україні використовують паски безпеки.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2021, 16:57 | Кобеляки | Суспільство
1. Fed654Frumos / 12 квітня 2021, 21:45
Коли штраф був 51 грн ментам було пофіг на заглушки,коли стало 510 раптом стали переживати за життя та здоров’я керманичів.Уроди...
2. Dana77 / 13 квітня 2021, 09:20
А я досі думала, що на безпеку водіїв та пасажирів більше впливають дороги (точніше, їх відсутність), а воно бач - заглушки! Це щоб водій з пасажирами не випали з крісел і не травмувалися, коли переповзатимуть ями з горбами на так званому "асфальтному покритті"? Ви серйозно?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації