Вхід | Реєстрація

Виконком міськради і комунальники купують каруселі

Виконком міськради і комунальники купують каруселі
Доріжки, які, вочевидь, щорічно ремонтуються на сто тисяч

Протягом двох місяців керівники установ підписали три договори на придбання ігрових комплексів та один — на капітальний ремонт доріжок і майданчиків.

18 березня голова Кобеляцької міської ради Олександр Копелець підписав договір з підприємцем Володимиром Мельником, який зареєстрований у селищі Гостомель Київської області. За 49 950 гривень міський голова придбав дві гойдалки-балансири, дві каруселі «Волошка» і дві гойдалки одинарні зі спинкою на ланцюгах. 8 квітня Олександр Копелець замовив у гостомельського підприємця два комплекси «Малюк», загальною вартістю 49 959 гривень. Доставити ігрові комплекси мають не пізніше 31 грудня цього року.

Директор Кобеляцького комунального підприємства «Водоканал Плюс» Володимир Юрко 22 березня закупив у столичному товаристві «Центр дитячого та спортивного обладнання» дитячий майданчик вартістю 49 000 гривень.

Також 31 березня комунальники оголосили тендер на капітальний ремонт доріжок і майданчиків за адресою вулиця Київська,1 вартістю 100 000 гривень. Свої заявки учасники подавали до 9 квітня. У результаті, переміг єдиний учасник — Микола Шарнін із пропозицією 95 160 гривень.

Підприємець із села Чумаки Дніпропетровської області вже працював у Кобеляках. 19 квітня минулого року  Володимир Юрко підписав із Шарніним договір про капітальний ремонт доріжок і майданчиків дитячого садка №2 «Золотий півник». Вартість робіт була оцінена в 95 160 гривень.

Справа в тому, що по вулиці Київській, 1 знаходиться саме дошкільний навчальний заклад.

У цьогорічному договорі, стаття 3 «Строки початку і виконання робіт», сказано, що «роботи по даному договору виконуються у термін із 12.04 по 15.04.2021 року». Тобто, капремонт доріжок підрядник має виконати за три дні.

Можна припустити, що керівник «Водоканалу» розраховується з підприємцем за минулорічні роботи, адже у вівторок, 13 квітня, жодних будівельних робіт у садочку не проводилось.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2021, 17:52 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації