Вхід | Реєстрація

Білики будуть співпрацювати з Новими Санжарами

Білики будуть співпрацювати з Новими Санжарами

Білицька громада заключила угоду про співробітництво з Новосанжарською громадою. З кобелячанами домовитися не вдалося.

Днями в соцмережах з’явилося повідомлення про підписання керівниками Новосанжарської та Білицької громад угоди про міжмуніципальне співробітництво. Геннадій Супрун та Микола Скрильник скріпили своїми підписами документ, згідно з яким новосанжарські фахівці надаватимуть послуги з реабілітації  і навчання дітей з особливими потребами.

Про подробиці редакції розповів заступник білицького селищного голови Ігор Федь. Він, зокрема, сказав:

— У Нових Санжарах, як відомо, створений і працює сучасний реабілітаційно-інклюзивний центр. У нашій громаді такої установи немає. А дітки, які потребують особливих підходів у процесі навчання, є. Створювати інклюзивно-ресурсний центр у Біликах — довго і дорого. Можливо, із часом, і наша громада матиме достатньо коштів, аби відкрити таку потрібну установу. Та на даний момент  було прийняте рішення співпрацювати з Новими Санжарами. Тамтешній інклюзивно-ресурсний центр відповідає всім вимогам, будівля зведена недавно, фахівці є. Спочатку ми, звичайно ж, вивчали можливість співпрацювати з Кобеляками, які географічно знаходяться ближче. Але кобелячани, точніше керівництво громади, не відгукнулися на нашу пропозицію. Дивлячись, що перемовини затягуються в часі, Микола Скрильник звернувся до керівника Новосанжарської громади. Геннадій Супрун виявився «легшим на підйом». Угода підписана, білицькі діти з особливими потребами отримуватимуть якісні послуги.

За словами Ігоря Федя, угода про співпрацю передбачає, що спеціалісти з новосанжарського інклюзивно-ресурсного центру надаватимуть послуги біличанам як у самих Нових Санжарах, так і приїжджатимуть у Білики.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 квітня 2021, 18:14 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації