Вхід | Реєстрація

Підприємець допоміг інваліду і багатодітній матері

Підприємець допоміг інваліду і багатодітній матері
Яким Руденко задоволений

На жаль, не так часто до редакції надходить інформація про благу безкорисливу справу.

Днями підприємець Руслан Дриглюк завіз деревину для опалення оселі людям, які не можуть придбати дрова за власний кошт.

Один із тих, кому привезли дрова, — інвалід дитинства, житель Кобеляк Яким Руденко. Будинок, у якому живе чоловік, газифікований, але він не може в повній мірі оплачувати рахунки за опалення.
Яким Миколайович розповідає:

— Газ то в мене є. Але якщо топити так, щоб у хаті  була нормальна температура, моєї пенсії не вистачить. Тому, як і майже всі, у кого є можливість, підтоплюю дровами. Але ж вони теж грошей добрих коштують. Слава Богу, знаходяться люди, які допомагають із заготовкою.

У минулому році влітку Якиму Руденку допомогли із заготівлею кобелячани, які виловлювали дерева та гілки, котрі захаращували русло Ворскли в районі пляжів Фестивальний та Дитячий. Вони повитягали деревину із води і доставили її інваліду.

Потрібно відзначити, що Яким Руденко, не дивлячись на стан свого здоров’я, добровільно опікується підтриманням благоустрою на міському пляжі дитячий. У теплу пору року він практично щодня прибирає територію від сміття, яке залишають не надто добросовісні відпочивальники.

Яким Миколайович відзначає:

— Я помітив, що приїжджі смітять менше. Є такі, котрі приїжджають на дорогих машинах, гуляють, відпочивають, можливо, й випивають. Але потім збирають пляшки, папір, недоїдки і мішки і вивозять. Тут, на березі річки, не залишають. А ось наші, місцеві…Наших ще виховувати й виховувати.

… Цієї весни Якима Руденка очікував приємний сюрприз. Днями прямо до його двору під’їхав  автомобіль ГАЗ, вщерть завантажений дровами. Їх привезли саме для Руденка.

Благодійником виявився приватний підприємець Руслан Дриглюк.

Руслан із своєю бригадою розчищають від дикоростучих дерев обочини автодоріг на території Кобеляцької і Білицької громад. Деревину зі спиляних дерев підприємець забирає собі в якості оплати. «Живих» грошей, за словами бізнесмена, Агенція місцевих доріг йому не платить.

Про Якима Руденка Дриглюк дізнався випадково. Каже:

— Однокласник мені розповів, що живе в Кобеляках хороший чоловік, інвалід, який прибирає берег річки. Ну я й вирішив привезти йому дров. А ще ми із хлопцями виготовимо йому паркан і теж привеземо прямо під двір. Ось потепліє, і привеземо.

Перед цим Дриглюк привіз дрова для опалення жительці Підгори.. Жінка виховує п’ятеро дітей. І теж потребує дрів для опалення оселі.

До речі, під час перевезення дрів виникла анекдотична ситуація. Розповідає Дриглюк:

— Машину із дровами зупинили поліцейські. І заарештували. Довелося через суд повертати. Нічого, повернули. Дрова до жінки доїхали.

За словами Дриглюка, він готовий по мірі можливостей надавати благодійну допомогу й іншим людям, які її потребують.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2021, 19:06 | Кобеляки | Цікаве


1. Fed654Frumos / 19 квітня 2021, 20:55
Падлюки поліцейські,ледве не залишили багатодітну родину без дров...По всьому району гасають машини з такими дубами,попиляними на дрова,а їм би ще рости та рости,та заганяються за бешене ’’бабло’’.Аж тут мєнти з якими рєбята не поділилися,або ж спросоння зупинили авто з дровами,які дивним чином призначалися ’’самим нужденим’’.Звичайно ж суд стане на сторону знедолених і відпустить 'робін гудів'.Совпадєніє?Не думаю.

Змінено 19.04.2021, 21:01
2. Седой / 19 квітня 2021, 21:55
Боже, до чего дожили... Есть газ, но топит дровами...
3. Чудо Юдо / 19 квітня 2021, 22:45
2.Седой
«Боже, до чего дожили... Есть газ, но топит дровами... »

І що?
4. IgorSergeevich / 20 квітня 2021, 00:01
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Про що ви шановний Дриглюк там прибріхуєте, яка Агенція? якщо ви завсім недавно в якійсь посадці людям пояснювали що ви від міськоі ради все порішали і вам дали світло і добро на випилку.Згадували про якогось Дорошенка Романа який щось пояснить . Так де правда далі крадете дрова пацюки,ви вже всіх задовбали. А Філон як служив дорошу так і служить що недійшло тобі коли тебе дорошенята пи.....ли? cтарого придурка.
5. Slavko / 20 квітня 2021, 20:22
Пане Філоненко, зупиніться, ради бога !!! Невже ви злочинців рекламите ?!! Не можу повірити ! Диьіл Дриглюк із Романом з дозволу Пахана Копельця запустили стадо бобрів з бензопилами під кафе «Калинку» ! Тепер у Кобеляках хана лісу! Вони почали його пиляти із весни, чого його час тягнути ? Ну активісти приїхали з пенсіонерками, зробили ім втик, пони посіпались трохи, порішали все і далі пиляють-рубають. Хто зупинить це жахіття !?
Тесленко теж заяву писала. А їм нічого. Усе порішали і суддів нагнули ! Невже й «Ехо» на їх темній стороні ? Газон зелених дров 5 тисяч. Яка ваша доля з нього ? Ви ж нібито були за ліс !... І з якого дуба Дриглюк-диьілюк став підприємцем? Це його Роман призначив ??? Нікчемна ще й сира тополя для Штомпеля - акція... Краще б вона росла! А ви їм облики святих малюєте!
6. Selena2017 / 21 квітня 2021, 09:48
3.Чудо Юдо
« Есть газ, но топит дровами... »»


Так цей же перевертень вдає, що не знає : його рідна Бурятія ВЗАГАЛІ НЕ ГАЗИФІКОВАНА . Хоча газ мимо мчить.
7. Viktorovich327 / 23 квітня 2021, 18:45
1.Fed654Frumos
«Звичайно ж суд стане на сторону знедолених і відпустить ’робін гудів’.Совпадєніє?Не думаю.»

А xто суддя ?????????????????????????? Часом не та, що товаришує з Віталієм.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації