Вхід | Реєстрація

Ямковий ремонт місцевих доріг Кобеляцької ОТГ розпочнеться вже з наступного тижня

Ямковий ремонт місцевих доріг Кобеляцької ОТГ розпочнеться вже з наступного тижня

Про перспективи проведення у 2021 році ремонту доріг загального користування місцевого значення говорили під час зустрічі Кобеляцького міського голови Олександра Копельця та представника Агентства місцевих доріг Полтавської області, яка відбулася вчора, 20 квітня 2021 року.

Як повідомляє пресслужба Кобеляцької міської громади, Між радою та Агентством підписаний меморандум, який окреслює співпрацю стосовно ремонту місцевих доріг, розвитку мережі, проведення заходів із безпеки руху та благоустрою смуги відведення.

У ході зустрічі було узгоджено проведення ремонту доріг: Сухинівка – Канави, Сухинівка – Іванівка та Кобеляки – Сухе.

Ямковий ремонт буде здійснюватися від центру села Канави до села Іванівка та по самому селу, протяжність 4,5 км. Від знаку с.Іванівка до знаку на с. Сухинівка протяжністю 7 км. та на відрізку шляху Кобеляки – Просяниківка - Лебедине - Сухе протяжністю 8,9 км. Кошти виділятимуться на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів з розрахунку 50% на 50%. 

Нововведення, якими поділилися представники Служби, - спільне утримання узбіч доріг. Підприємство надає технічні умови, а громади самостійно обирають підрядників та проводять роботи по благоустрою смуги відведення. Переваги такої роботи для кожного учасника процесу: громади можуть використовувати деревину за власним бажанням (опалення дитсадків, шкіл, ФАПів), а Служба автомобільних доріг, у свою чергу, заощадить додаткові кошти на утриманні доріг.

Ямковий ремонт місцевих доріг розпочнеться вже з наступного тижня.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2021, 12:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації