Вхід | Реєстрація

Вадим Білишко рятує життя. Давайте врятуємо його

Вадим Білишко рятує життя. Давайте врятуємо його

Він працював фельдшером на «швидкій». Працював до останнього дня. Аж доки хвороба не збила з ніг. Тепер сам потребує нашої допомоги.

Скільки людських життів врятував фельдшер Кобеляцької станції «швидкої допомоги», не знає ніхто. Напевне, не знає і сам Вадим. Але врятував дуже багатьох. Сотні, а можливо й тисячі, жителів колишнього Кобеляцького району залишилися на цьому світі завдяки зусиллям і фаховості саме Вадима Білишка.

Бригада медиків «швидкої допомоги» в такому районі, як Кобеляцький, за рік до двох тисяч разів виїжджає на виклики. І якщо їдуть вони, то справа дійсно серйозна. А той, до кого вони їдуть, почувається дійсно кепсько. Адже навіть не медик, а звичайна освічена людина, знають, що від швидкості і правильності, поставленого діагнозу і наданої першої допомоги залежить порятунок і в подальшому успішне лікування хворої людини. Відлік часу в таких ситуаціях йде на хвилини, а то й на секунди.

Це зараз у медиків «швидкої» для визначення причин кризової ситуації, в яку пртрапила хвора людина, є планшети із доступом до Інтернету, мобільні кардіографи, глюкометри, пульсоксиметри. А протягом десятиліть не було нічого. Були часи, коли й на бензин для автомобіля «швидкої» грошей не вистачало. І в таких ситуаціях лише досвід, професійні знання, а інколи й інтуїція могли допомогти медику, а він — пацієнту. Усе це Вадим Білишко пройшов, усе бачив. Адже працює в медицині більше сорока років. І більшу частину цього часу — саме в Кобеляках, фельдшером «швидкої».

А декілька днів тому сам Вадим потрапив у надзвичайну ситуацію. Стався крововилив у мозок. Медика терміново госпіталізували в одну з кременчуцьких лікарень. Провели складну хірургічну операцію. Зараз Вадим Білишко знаходиться в стані медикаментозного сну. Рідні й близькі очікують, коли Вадим прийде до свідомості. Син, який працює в Кременчуці анестезіологом, знаходиться поряд.

Зрозуміло, що лікування буде довгим. І дуже дорогим. Родина постійно витрачає кошти на придбання медикаментів.

Вадим Білишко рятував життя людей. Давайте спробуємо допомогти врятувати його, допоможемо родині фінансово. Зібрані гроші підуть на порятунок, лікування та відновлення.

Врятуймо Вадима разом. Приватівська картка сина: Білишко Андрій Вадимович, 5168757414428112


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2021, 19:44 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації