Вхід | Реєстрація

Ні вік, ні ковід справжнім футболістам не завада

Ні вік, ні ковід справжнім футболістам не завада

Тижневик «ЕХО» не так давно повідомляв про перемогу царичанської футбольної команди «Оріль» у Кубку Білого. А днями царичанські футболісти здобули новий трофей. Щоправда, у змаганнях ветеранів спорту. Але цей факт не применшує значення перемоги земляків.

18 квітня 2021 року в селищі Солоне, що на Дніпропетровщині, відбулося змагання з міні-футболу «Пам’яті Олександра Бісіна» серед ветеранів 45+. Тобто на футбольний майданчик виходили виключно сивочолі чоловіки, молодь лише вболівала і підтримувала.

У турнірі прийняли участь чотири команди: «Темп» (Солоне), «Венеція» (Новомосковськ), «Ветеран» (Петриківка) та «Оріль» (Царичанка). Змагання проходили за коловою системою, тайми тривали по 15 хвилин, переможець турніру визначався найбільшою кількістю набраних очок. Змагання проходили в дружній та запеклій боротьбі.

Усі без виключення прагнули виграти. Водночас, обійшлося, як кажуть, «без фанатизму». Тобто ветерани розуміли, що травми в поважному віці лікувати довго, тому берегли ноги і власні, і суперників.

Вдало виступили гравці команди «Оріль» Царичанки, які в першій зустрічі впевнено переграли команду «Ветеран» (Петриківка) з рахунком 3:0, у другій з мінімальною перевагою з рахунком 2:1 здолали «Венецію», а третій матч закінчився товариською нічиєю з рахунком 3:3 з командою господарів поля. За підсумками цих поєдинків, «орільці» набрали 7 очок і посіли 1 місце. Другими були гравці команди «Венеція» з Новомосковська, 3 місце — у команди «Ветеран» із Петриківки. Господарі поля солоняни цього разу були аж надто гостинними, тому й задовольнилися четвертим місцем.

Команди були нагороджені грамотами та пам’ятними фото гравців команди зі спонсорами турніру. Подяка організаторам турніру за проведення змагань серед ветеранів, які власним прикладом показують молоді, що для справжніх фізкультурників вік не має значення. До наступних зустрічей на футбольних полях Дніпропетровщини.


Автор: Ігор Пилипенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2021, 12:49 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації